Sly Cooper: Thieves in Time verschijnt volgende maand in Europa voor zowel de PlayStation 3 als PlayStation Vita. Beide versies zul je als fysieke games uit de schappen bij je gameshop kunnen plukken, maar een alternatieve mogelijkheid is natuurlijk de digitale aanschaf. De game is inmiddels uit in Amerika en hierdoor weten we ook waar je rekening mee moet houden met betrekking tot vrije schijfruimte als je voor de digitale versie gaat.

Op de PlayStation 3 vereist Sly Cooper: Thieves in Time 16.5 gigabyte wat behoorlijk fors is. Ook op de PlayStation Vita is de benodigde ruimte op de memorycard fors te noemen, het gaat hier om 3.5 gigabyte wat het één van de grootste games in omvang maakt tot dusver voor de handheld. Als je de game aanschaft, dan zul je gebruik kunnen maken van de cross-buy feature. Let wel, je hebt dus veel vrije ruimte nodig om beide games te installeren.

Ondanks dat de game in Amerika al uit is moeten wij met onze review wachten tot eind maart. Tot die tijd kun je bij onze hands-ons (PS3 & PS Vita) terecht.