Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge komt binnenkort naar de PlayStation 3

In maart van 2012 konden we aan de slag met Ninja Gaiden 3, welke uiteindelijk niet heel erg goed bleek te zijn. Met de lancering van de Nintendo WiiU kwam Tecmo met een versie genaamd Ninja Gaiden 3: Razor´s Edge die wat updates had gekregen, alsook wat extra content.

Dit was exclusief, maar niet voor lang, want Tecmo heeft bekend gemaakt dat vanaf 5 april de game zowel fysiek als digitaal te koop zal zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Zo kan iedereen genieten van deze uitgebreidere en wellicht betere versie. Onder dit bericht zijn nog tal aan screenshots te vinden, welke Tecmo heeft vrijgegeven.

Belangrijk om te weten is dat de AI van de vijanden in Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge verbeterd is, maar belangrijk nog is dat je weer volop lichaamsdelen kunt afhakken met het nodige rondvliegend bloed. Zeggen we geen nee tegen toch?

Boxshot Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Releasedatum:
05-04-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Tecmo Koei
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    322 XP
  mysticwolf's avatar

  Zitten diverse verbeteringen in t.o.v. Ninja Gaiden 3 waaronder het verwijderen van de quick time events (enigste wat mij echt stoorde in de game)
  Ik heb zelf NG3, en hoewel ik de game vermakelijk vond, was er zeker plek voor verbetering, en dat hebben ze gelukkig gedaan.
  Benieuwd hoe deze versie zal aanslaan onder de fans van de serie.

 2.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Ben blij dat ik dit spel op mijn PS3 kan spelen, zoals de andere Ninja Gaidens. Maar aan de andere kant vind ik het jammer dat de Wii U zijn Ninja Gaiden exclusive heeft verloren.

 3.    8459 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Goed dat ik deel 3 niet gehaald heb. Waarschijnlijk waren de verkoopcijfers geen succes op de WIIU.

Review: Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge
Nieuwe screenshots van Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge vrijgegeven
Spectaculaire trailer vrijgegeven voor Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge
Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge box-art onthuld