http://playsense.nl/images/file/img_5113f0712f7c0.jpg

Rayman Origins werd ten tijde van de release met open armen ontvangen en haalde flinke scores in menig review. Toen kwam alleen het, voor ons, treurige nieuws dat de opvolger exclusief zal zijn voor de WiiU. De game zou 26 februari uitkomen voor Nintendo’s console maar het roer werd op het laatste moment omgegooid.

Raymen Legends is namelijk uitgesteld naar september voor de WiiU met de mededeling dat de game ook uitkomt op PS3 en Xbox 360, niet eens tijdelijke exclusiviteit voor de WiiU dus. Wat Ubisoft heeft doen besluiten om de game op het laatste moment ook multiplatform te maken is simpel, ze wilden namelijk de fans op PS3 en Xbox 360 niet te teleurstellen.

Raymen Legends is de tweede exclusive die de Wii U kwijtraakt,Β Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge komt namelijk ook naar PS3 en Xbox 360 zoals vandaag bekend werd gemaakt. Slecht nieuws allemaal dus voor de console vandaag, maar goed nieuws voor ons.

“We heard from many Xbox and Playstation owners and Rayman fans who told us they really wanted to play Rayman Legends on their current system,” explained Ubisoft’s European marketing exec Geoffroy Sardin.

“We decided to give the fans what they wanted while at the same time broadening the audience exposed to this innovative and memorable game.”