Tomb Raider is definitief klaar en verkeert in goudstatus


Begin maart keert Lara Croft terug in een gloednieuwe Tomb Raider die fungeert als reboot voor de franchise. De game heeft een paar keer uitstel gehad, maar de geplande releasedatum zal nu wel gehaald gaan worden. De game heeft een goudstatus gekregen en dat betekent dat de volledige ontwikkeling is afgerond en dat het drukken van de discs en het verschepen hiervan kan gaan beginnen.

Begin maart mag je natuurlijk onze review van Tomb Raider verwachten en als je meer wilt weten kun je altijd even de hands-on van Roel teruglezen.

Boxshot Tomb Raider

Tomb Raider

Releasedatum:
05-03-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    1515 XP
  Mithrandir's avatar

  Metal Gear Solid Revengeance is ook goud. De review-copies zijn al uitgestuurd…
  Mooie tijden!

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  R.I.P. Tomb Raider.. Wat ooit als een geweldige game begon heeft de ontwikkelaar lekker weten te verneuken.. Ik kan niet wachten op de dag dat de gamesindustrie helemaal instort en ontwikkelaars zich weer op de core-consumers gaan richten. Misschien kan ik dan nog eens games spelen van niveau i.p.v. allemaal uitgekleedde games voor de “casual gamer”.

  Tomb Raider 1 was magic. Twee en drie waren geweldig, de delen erna hadden ups and downs en de nieuwe heeft niets meer met Tomb Raider te maken. De groeten Square Enix en bedankt voor het uitgeven van allemaal shitgames. Hoop dat jullie THQ snel na kunnen springen.

  Getekend: Tomb Raider fan van de eerste minuut.

 3.    327 XP
  marty's avatar

  @Naam…: Ben het zeker met je eens. De eerste 3 delen waren ongelofelijk goed! Goeie gevechten en puzzels die je tot diep in de nacht bezig hielden 🙂 De delen daarna waren te makkelijk en te commercieel (helaas). Ik heb dus ook niet veel vertrouwen in deze versie. Eerst maar even wat reviews en gameplay checken. Maar Square Enix mag van mij blijven. 🙂

 4.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  @Naam…:

  Ben ook Tomb Raider fan sinds de eerste game. Snap niet waar je je zo druk over maakt. De game is nog nieteens uit, en jij oordeelt er al over. Het enige wat je gezien hebt zijn een paar trailers. Relax, wacht op de reviews en oordeel dan.

  Ik ben al blij dat Lara eindelijk haar comeback maakt met een echte triple A titel. Snap je kritiek wel, game lijkt op Uncharted, maar dat moet je niet als iets slechts zien. De Uncharted franchise is tenslotte een v/d paradepaardjes van Sony en de PS3.
  Denk dat als je de game op de moeilijkste moeilijkheidsgraad speelt dat ie niet zo CASUAL zal zijn. Lol.. ^_^

  Square Enix is trouwens super bezig als uitgever de laatste tijd. Hitman: Absolution en Sleeping Dogs komen allebei bij SE vandaan.

 5.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  De eerste drie (vooral 2) waren idd geweldig. 4 was redelijk goed, 5 iets minder, AoD was glitchy maar had een goed verhaal, Legend en Anniversary waren wel leuk, Underworld iets minder als verwacht, en Guardian of light was grappig en ontzettend leuk. Met alles wat ze hebben laten zien van de nieuwe, heb k m gelijk gepreorderd!