http://playsense.nl/images/file/img_5114fa2c79624.jpg

Wat je hieronder ziet is niet de nieuwe versie van de PlayStation Move maar een nieuwe controller. Deze controller wordt geleverd met de game ‘Custom Maid 3D’ en staat gepland voor een release op 22 februari in Japan. Deze controller is wel heel erg speciaal, je stopt er namelijk je penis in.

Deze controller is een masturbatie tool, welke nog draadloos is ook en de game leest gegevens uit zoals de diepte, stootsnelheid en andere opzienbarende gegevens. Hiermee is deze controller de allereerste op de markt die het mannelijk geslachtsdeel nodig heeft om te functioneren.

De bewegingen die je maakt met de controller zullen effect hebben met wat je op het scherm ziet. Zo zullen de personages reageren afhankelijk van hoe jij de controller gebruikt. Je kunt je wellicht een beetje inbeelden hoe dit precies zal gaan.

De naam van de controller is Ju-C Air, wat natuurlijk klinkt als ‘Juicy Air’. Moeten er overigens wel bijvermelden dat de game eerst op PC uitkomt, maar de kans is aanwezig dat het ook naar de PS3 gaat komen. Desondanks is het zo’n revolutie op gamesgebied dat we jullie dit niet wilden onthouden.

Mocht je belang erbij hebben deze controller te importeren dan zul je een prijs van ¥13,440 moeten betalen, dit is ongeveer 150 Amerikaanse dollar en 108 euro.

http://playsense.nl/images/file/img_5114f8c2e8c75.jpg

http://playsense.nl/images/file/img_5114fa599ca95.jpg