Take Two vanaf nu officieel eigenaar van de WWE licentie


Vlak na de veiling van de bezittingen van THQ werd duidelijk welke uitgever of ontwikkelaar de nieuwe eigenaar was van de studio’s en IP’s die THQ bezat. Het enige wat echter na de veiling overbleef was Vigil Games met Darkdsiders alsook de WWE licentie. Vigil Games heeft de deuren moeten sluiten, maar een groot deel van het team kon direct terecht bij Crytek Austin. De Darksiders IP is echter in limbo en de vraag is nog maar of we ooit nieuwe delen in de franchise gaan zien.

De WWE licentie was ook een verhaal apart, maar destijds gingen er geruchten dat Take Two Interactive er interesse in had. Zij waren op het moment van de veiling buiten de rechtbank om bezig om de licentie over te nemen. Vandaag zijn er documenten bij de rechtbank getekend en hieruit blijkt dat Take Two inderdaad hier mee bezig was en vanaf nu eigenaar is van de WWE licentie.

Yuke’s was de ontwikkelaar tot op heden, maar was voornamelijk een op zichzelf staande studio. Deze is dus niet ook overgenomen door Take Two, maar berichten gaan dat Yuke’s wel de ontwikkelaar zal blijven voor de franchise. Of we dit jaar een nieuwe WWE game gaan zien is even afwachten.

  1.    1945 XP
    klupido's avatar

    Benieuwd hoe het nu gaat worden ! misschien haal ik hem dit jaar dan wel was altijd zo leuk om met een maat van mij te spelen !