Onlangs kreeg de officiële Call of Duty: Elite app een update die meer informatie over de Zombie modus van Black Ops 2 toevoegde. Ditmaal is de app voor de iPhone en iPad bijgewerkt naar versie 2.1.1 waarmee we weer een nieuwe feature krijgen. Deze feature is speciaal bedoeld voor de clans.

Je kunt informatie voor clans vinden onder het kopje ‘Competitions’. Hier krijg je te zien wat de daily clan challenge is en wat je in de toekomst kunt verwachten. Door deze uitdaging te voltooien krijgt jouw clan punten in de vorm van een bronzen, zilveren of gouden medaille.

Dit is natuurlijk niet alles, want een andere handige toevoeging is de mogelijkheid jouw persoonlijke leaderboard te bekijken. Hier kun je precies zien hoe jouw statistieken zijn vergeleken met die van je vrienden. Tenslotte voegt de update nog push-notificaties toe. Je kunt hiermee precies instellen waarvoor je een notificatie wilt krijgen.

De Call of Duty: Elite app kan gratis gedownload worden voor op de iPhone en iPad, maar ook voor Android-toestellen. De update voor Android-apparaten is (nog) niet vrijgegeven door Activision.

Klik hier om de app te downloaden uit de App Store.

Klik hier om de app te downloaden uit de Google Play Store.