Recent was er bij Guerrilla Games te Amsterdam een evenement waar Killzone: Mercenary voor het eerst getoond werd aan de pers. Dit leverde de nodige nieuwe beelden op en wat vooral opviel was de grafische pracht. We hebben vandaag nog meer beelden voor jullie en hoewel het hier om een sfeervideo gaat van het evenement is er genoeg nieuwe content te zien. Kijken dus!

Een ander ding wat ook te zien is, is wat interessanter, namelijk dat de handheld op televisies is aangesloten. Hierdoor is het mogelijk om Killzone: Mercenary op de televisie te spelen in plaats van op de handheld zelf. Nu is dat op zich niet gelijk heel bijzonder, want de gebruikte PlayStation Vita’s zijn development kits. Wel geeft dit een idee wat je kunt verwachten als Sony inderdaad een PlayStation Vita met een standaard HDMI poort gaat introduceren.

Onlangs doken hiervan ingediende patenten op en er bestaat een goede kans dat Sony een vernieuwd model van de PlayStation Vita volgende week woensdag bij de PlayStation Meeting gaat onthullen.