Nieuwe gameplaybeelden en uitleg Rising Star modus van GRID 2

Mei is door het uitstellen van Grand Theft Auto V en The Last of Us een stuk minder bijzondere maand op het gebied van releases geworden, maar we kunnen aan het einde wel aan de slag met misschien de beste racegame van dit jaar in de vorm van GRID 2. Codemasters is nog hard aan het werk als het gaat om het afronden van de game en liet laatst meer zien aan de pers.

Zo kreeg Gametrailers de kans om wat beelden te schieten, welke je hieronder kunt zien. Er is actie vanaf een baan in Barcelona en Chicago. Het ziet er al tof uit, maar interessanter is naar onze mening de laatste video, waarin de Rising Star modus wordt uitgelegd. Dit is als ware de singleplayer en hierin stijg je in rang en reputatie om zo de beste coureur van de wereld te worden.

Vorig jaar gingen wij in september al hands-on aan de slag met GRID 2 op de Eurogamer Expo en hier kun je onze impressie daarvan lezen.

Boxshot GRID 2

GRID 2

Releasedatum:
31-05-2013
Genre:
Racen
Uitgever:
Codemasters
Ontwikkelaar:
De schade valt niet te overzien in de trailer voor GRID 2’s Demolition Derby modus
Gepubliceerd op 6 sep, 2013 om 11:38
Nieuwe GRID 2 DLC bevat razendsnelle Skyline en meer
Gepubliceerd op 25 jun, 2013 om 14:58
Morgen meer informatie over GRID 2 DLC
Gepubliceerd op 23 jun, 2013 om 14:35
Aston Martin te zien in GRID 2 trailer
Gepubliceerd op 6 jun, 2013 om 14:01
  1.    2141 XP
    gamexl's avatar

    Eindelijk weer eens een toffe racegame! Interessant die live-route mode, iedere keer een andere baan terwijl je rijdt zodat niemand van tevoren het circuit uit zojn hoofd kan leren…