Wat wil jij graag zien in de Instant Game Collection van PlayStation Plus?

Met de komst van de Instant Game Collection bij PlayStation Plus is de service nog een stuk interessanter. Maandelijks worden er nieuwe games aan de collectie toegevoegd, zodra oudere hiervoor plaats hebben gemaakt. Deze games, alsook de oudere en vaste games in de collectie kun je gratis downloaden en we hebben al veel mooie toevoegingen mogen zien de afgelopen maanden. Denk bijvoorbeeld aan Borderlands, Sleeping Dogs, Darksiders, F1 Race Stars, Batman: Arkham Asylum en nog veel meer.

De service is absoluut het geld waard, want je krijgt er immers een hoop voor terug en het mooiste van dit alles is, is dat je tot op zekere hoogte invloed kunt uitoefenen op wat er aan de Instant Game Collection toegevoegd zal gaan worden. Sony is op het PlayStation Blog een poll gestart met daarbij de vraag wat voor soort content de community zoal zou willen in de collectie. Dit is op genres gericht met games daarbij als voorbeeld om een idee te krijgen.

Let wel, het gaat hier qua games om suggesties dus dat kan anders uitpakken. Ongetwijfeld zal Sony de toevoegingen zo veel mogelijk afstemmen op de uitslag van de poll en wat er zoal mogelijk is. Wil jij ook invloed uitoefenen? Het kost amper een minuut van je tijd en de poll invullen kan hier. De resultaten zullen na 21 februari bekend gemaakt worden.

 1. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  Ga ik straks maar eens even stemmen dan. Ik ga PS Plus vanmiddag aanschaffen, heb leuk wat geld voor mijn verjaardag gehad afgelopen maandag. Dan meteen Quantum Conundrum, F1 Race Stars, Gravity Rush en WipEout 2048 downloaden!

 2.    785 XP
  phinal's avatar

  @aarjen116: geen uncharted?? het is een kei goed Vita spel

 3. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  @phinal: Heb ik al retail gekocht. 🙂

 4.    504 XP
  Dreamingman's avatar

  Ook even gestemd. Ik hoop eigenlijk dat er eens een keer een leuk sport spel in psplus komt. Denk daarbij aan Nba, formule1 of fifa. Zal wel niet er in komen. Maar hoop toch op zoiets.

 5.    549 XP
  Tjoe's avatar

  Tony hawk pro skating

 6.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Heb gestemd voor RPG en platformer. Andere games heb ik al genoeg, ik wil wel eens wat anders ^_^

 7.    358 XP
  Valentino1994's avatar

  Borderlands 2, Assassins Creed, Uncharted zo’n spellen moeten ze gratis doen voor plus of Call of Duty 4 ofzo 😀

 8.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  RPG’s natuurlijk… 😀

 9.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  fighting game is ook wel op zijn tijd