Aliens: Colonial Marines op een negende plaats in de verkoop top tien

Het schietspel Aliens: Colonial Marines heeft, ondanks de zeer lage scores, de negende plek veroverd in de verkoop top tien van Nederland. Het spel laat daarmee alleen New Super Mario Bros 2 voor de Nintendo 3DS achter zich. De eerste plaats is deze week opnieuw voor de PlayStation 3-versie van Call of Duty: Black Ops II.

Dead Space 3 is deze week een plekje gezakt en staat daardoor op de achtste plek. De XBOX 360-versie van de survival horror-game doet het iets beter en staat op de zevende plek. Far Cry 3 moet het doen met een zesde plaats en FIFA 13 staat opnieuw op de derde plaats. Het rollenspel Ni No Kuni: Wrath of the White Witch is helaas uit de top tien verdwenen.

De volledige top tien van deze week is hieronder te vinden:

01. Call of Duty: Black Ops 2 (Playstation 3)
02. Just Dance 4 (Nintendo Wii)
03. FIFA 13 (Playstation 3)
04. De Sims 3: Jaargetijden (pc)
05. Call of Duty: Black Ops 2 (Xbox 360)
06. Far Cry 3 (Playstation 3)
07. Dead Space 3 (Xbox 360)
08. Dead Space 3 (Playstation 3)
09. Aliens: Colonial Marines (Playstation 3)
10. New Super Mario Bros 2 (Nintendo 3DS)

 1.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  blijft mooi dat games met slechte revieuws toch elke keer weer in de top 10 terecht komen

 2.    5343 XP
  PattyS3's avatar

  @VaVeTi: En het is nog ‘mooier’ dat zo’n game ook nog eens op Nummer 1 staat.

  Call of Duty Black Ops 2, wat mensen er in zien, ik weet het niet, maar voor mij is het precies dezelfde game als alle andere CoD’s van de laatste 4 jaar. Dezelfde 6 jaar oude graphics, dezelfde 6 jaar oude animaties en bovendien precies dezelfde 6 jaar oude gameplay. Wat een geld verspilling.

  Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen elk jaar nagenoeg dezelfde game uit te brengen en toch weer elk jaar een record aan sales te krijgen… Ik hoop dat ze eens keihard op de bek gaan als meer mensen er achter komen dat ze eigenlijk in principe elk jaar dezelfde game uitbrengen met enkel nieuwe wapens, maps, perks, killstreaks en Singleplayer, zoals ze doen in elke “nieuwe” Call of Duty.

  Call of Duty 4 en MW2 waren geweldig, alles daarna was echt allemaal uitgemolken baggere bende. Echt zo jammer dat een ooit geweldige franchise zo hard verpest kan worden.

 3.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Black ops 2 op 1!! 😀

 4.    807 XP
  insanespartan's avatar

  Wat een spel is dit. 5 jaar in ontwikkeling geweest en kei hard zuigen. Hoe langer je de sp speelt hoe lelijker de gfx worden richting het einde. Voorak textures zijn van ps2 kwaliteit. Echt belachelijk.

  Ik denk dat er veek spellen terug worden gebracht geloof da nou

 5.    109 XP
  Arkbird's avatar

  @insanespartan: De game hoorde officieel ook op de PlayStation uit te komen.

 6. Anoniem -   
  217.122.167.xxx's avatar

  WAt moet balck ops 2 nou weer in de lijst echt een spel voor 12 jarige