God of War: Ascension singleplayer demo al zeer binnenkort te downloaden

We wisten al dat we deze maand een singleplayer demo van God of War: Ascension konden verwachten, maar een definitieve releasedatum had Sony nog niet gegeven. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op de demo, want Sony heeft inmiddels bekendgemaakt dat iedereen de demo op 26 februari kan downloaden in de PlayStation Store.

Deelnemers van het raadselspel Rise of the Warrior kunnen mogelijk woensdag al aan de slag met de demo. Bij dit raadselspel kies je voor de kant van de Spartans of van de Trojans. Het team dat vervolgens als eerste 10 miljoen punten weet te behalen krijgt op 20 februari een vouchercode die in te lossen is voor de singleplayer demo. Ben jij dus goed in het oplossen van raadsels en kun je niet wachten om met de demo aan de slag te gaan, doe dan snel mee!

Boxshot God of War Ascension

God of War Ascension

Releasedatum:
13-03-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ik heb eigenlijk nog nooit een God of War game gespeeld. Ik zal eens kijken wat voor game dit nou precies is. Er zijn veel mensen die er met veel passie over kunnen praten in ieder geval.

 2.    117 XP
  GTA5owns's avatar

  @Bappie-NL: shame on you

 3. Anoniem -   
  Oxigel's avatar

  Je kan al niet meer meedoen. De strijd is al 3X gewonnen door de Spartanen en nu is de kans voor een demo gesloten. Maar wat wel belangrijk is dat je de raadsels nog kan oplossen tot de release. Wanneer je de raadsels goed weet op te lossen krijg je punten om te ranken. Bij iedere rank kan rewards krijgen voor de multi-player

 4. Anoniem -   
  84.194.105..xxx's avatar

  kijk er naar uit om die game te kunnen spelen met uncharted is god of war de 2de beste reeks op de ps3

 5. crew Redacteur -    732 XP
  taart0001's avatar

  Kijk er erg naar uit!

 6.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  “Bij dit raadselspel kies”

  Er valt niets te kiezen :p

  Iedereen die bij de Trojans werd ingedeeld had dikke pech. Ze hadden een paar rondes, die allemaal gewonnen zijn door de Spartans. Achja, er zullen vast wel genoeg codes rondslingeren. Heb haast het idee dat 1 dezelfde code aan iedereen geven.

 7.    919 XP
  Floepert's avatar

  @Bappie-NL: haha zeker met veel passie, met het slachten van goden, halfgoden en titanen 🙂 etc. etc.

  het is echt geweldig. Ik geloof dat je de trilogie kunt halen voor €30,- ofzo dus misschien is dat wat?