JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle Limited Edition aangekondigd voor Japan

Namco Bandai heeft officieel bekendgemaakt dat het vechtspel JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle op 29 augustus verkrijgbaar is in Japan. Deze datum werd eerder al uitgelekt door het Japanse magazine Jump. Hiernaast heeft Namco Bandai ook een indrukwekkende Limited Edition voor het spel aangekondigd.

De JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle Limited Edition is verpakt in een speciale box die Namco de Gold Experience Box noemt. Hierin vind je het spel, de soundtrack, een Jotaro Kujo figurine, een Hayato Kawajiri kladblok, een vouchercode om de speelbare character Yoshikage Kira te downloaden en een goudkleurige plaat met daarop Giorno en Gold Experience illustraties van Hirohiko Araki. De Limited Edition heeft een prijskaartje van ¥16.980, wat omgerekend neerkomt op zo’n €140.

Het is nog onbekend of en wanneer JoJo’s Bizarre Adventure wordt uitgebracht in Noord-Amerika en Europa.

Boxshot JoJo's Bizarre Adventure: All-Stars Battle

JoJo's Bizarre Adventure: All-Stars Battle

Releasedatum:
26-09-2013
Genre:
Vechten
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
JoJo’s Bizarre Adventure op 25 april naar Europa
Gepubliceerd op 2 mrt, 2014 om 12:50
JoJo’s Bizarre Adventure: All-Stars Battle voorzien van een nieuwe trailer
Gepubliceerd op 23 dec, 2012 om 15:03
 1. crew Redacteur -    2154 XP
  aarjen116's avatar

  Klinkt als een PS All stars kloon. Of zie ik dit verkeerd? Ik heb nog nooit van deze game gehoord.

 2.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Inderdaad ik verwar het met een andere game mij fout XD

 3.    145 XP
  Out_Of_Ammo's avatar

  @aarjen116: @ShadowhunterrX:

  jullie zijn beiden miss, jump ultimate stars is een fighter met de personages uit allerlei jump mangas. Jojo’s bizarre adventure is een manga uit de jaren 80 (waar er onlangs een anime van gestart is), en er is reeds een 2D fighter van als ik me niet vergis.de beelden van deze game zien er zalig uit als je vertrouwd bent met de serie, en qua stijl lijkt het veel op street fighter 4. standaard fighter, zeker niet zoals allstars

 4.    7291 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ben zaterdag aan allstars begonnen erg leuke game. Het enige probleem is dat er gewoon nog wat puntjes i gezet hadden moeten worden om het bij te werken. Bij voorbeeld dat ze bij de tutorials bijvoorbeeld vinkjes hadden moeten doen, zodat je kon bijhouden wat je had gedaan. En even die online verbindinh verbeteren. 2 vs 2 gewoon mensen online kunnen joinen. Maar voor de rest is het gewoon fantastisch en wacht ik met smart op de DLC characters.

  Ik had wat online beelden gezien van de game zag er goed uit 😀