http://playsense.nl/images/file/img_5121407a116bb.jpg

Bekijk de persconferentie hier live inclusief chatbox met mede PSX-Sense leden. De persconferentie start op 21 februari 00:01 Nederlandse tijd.

Op 20 februari is het dan eindelijk zover, de grote persconferentie. Je hebt de afgelopen dagen er alles al over kunnen lezen op PSX-Sense en je zal ongetwijfeld nu wel erg benieuwd zijn geworden. Uiteraard ligt het heel erg voor de handliggend dat wij op PSX-Sense verslag zullen doen van alle gebeurtenissen en het nieuws zo snel mogelijk naar jullie toe brengen.

PSX-Sense zal uitgebreider verslag doen dan welke gameswebsite ook, dat beloven we jullie. We zijn immers een PlayStation-exclusive website wat zo zijn voordelen heeft met dit soort gebeurtenissen. Verwacht uitgebreide reportages, columns, nieuws, analyses en nog veel meer. Ook zal PSX-Sense natuurlijk de ideale plek zijn om jouw eigen mening te kunnen ventileren door te reageren op de vele artikelen die zullen volgen.

Je kunt naast PSX-Sense volgen ook nog eens de persconferentie live volgen via een videostream die aangeboden wordt door Sony PlayStation zelf. Deze stream zal te volgen zijn via Ustream, Sony PlayStation’s eigen site en zelfs PlayStation Home.