PlayStation 3-versie van Bayonnetta wordt ontwikkeld door SEGA

De echte ontwikkelaar van de game Bayonetta is de ontwikkelaar PlatinumGames en de uitgever van de aankomende Hack ‘n’ Slash game is SEGA. De ontwikkelaar PlatinumGames ontwikkeld wél de XBOX 360-versie van de game maar niet de PlayStation 3-versie van de game. Dit omdat uitgever SEGA ook nog is de PlayStation 3-versie van de game ontwikkeld. Een aardig tijdje geleden konden we je melden dat de PlayStation 3-versie van Bayonetta niet goed draaide op de PlayStation 3 en er erg blurry uit zag vergeleken met de XBOX 360-versie van de game. Zal dit komen doordat de game ontwikkeld wordt door SEGA, of omdat de game een port is van de XBOX 360-versie? Wat denk jij? Laat het ons weten in de comments!

4 reacties

 1.    17 XP
  Shadowguard's avatar

  Nou zal wel weer net zo’n kut port zijn, begin beetje respect te verliezen voor Sega na die kut ports die ze naar de iPhone brachten en verder niks aan deden.

  Ze moeten zich wat meer gaan focussen op de ps3, nu moet ik onderhand de meeste multiplatforms voor mijn 360 kopen en alleen de exlusives voor mijn ps3. multiplatforms moeten op de ps3 in ieder geval gelijk uitzien als de 360 versie al niet beter !
  Rage zou toch ook al slecht lopen op ps3 ? 30fps ipv 60 op de 360 ?

  Hoop in ieder geval dat ze het kunnen fixen voordat hij uitkomt maar ik betwijfel het

  EDIT:
  Ik heb gehoord van iemand die op Gamekings Live is geweest dat iemand van Sega heeft gezegd dat de PS3 versie nu even goed loopt als de xbox 360 versie. Of het waar is is denk ik afwachten.

 2.    673 XP
  MightyMostert's avatar

  Ik hoop dat de kwaliteid van de ps3 hetzelfde of beter zal zijn dan die van de 360. Persoonlijk vind ik ook dat Sony met minder geen genoegen moet nemen. Maar hiervoor zullen wel teveel centen op het spel staan.

  Het schijnt iig een erg goede game te worden. Zou jammer zijn als de kwaliteid op de ps3 met framedropen blur verpest zou worden!

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Beter maken ze een goede port dan, want ik vind dit nergens op slaan, als je voor ontwikkelaar ervoor kiest om mulitplatform te releasen moet je het ook zelf met kwaliteit voor elke console maken.

 4.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Ik denk door SEGA, ik vind dat echt een slecht bedrijf.