Video-item: De PlayStation Vita een jaar later, hoe staat het ervoor en wat is de toekomst?

Bijna een jaar geleden verscheen de PlayStation Vita en een half jaar terug keken we terug op het eerste half jaar, alsook enige tijd vooruit. Inmiddels zijn we haast een jaar verder en is het weer eens tijd om te kijken hoe het er met de Vita voor staat op dit moment. Hierbij komt zowel het tweede halfjaar naar voren als wat de handheld in 2013 nog staat te wachten.

Mobiele gebruikers kunnen de video hier bekijken.

 1. Anoniem -   
  ZWGamemaster's avatar

  Jullie hadden beter een paar dagen kunnen wachten met dit item, gezien vannacht.

 2.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  @ZWGamemaster: volgens mij is dit ook een oude opname aangezien ze zeggen dat voor killzone mercenary geen release date bekent is

 3. Anoniem -   
  81.204.183..xxx's avatar

  Hoop dat de Vita beter zal gaan

 4.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Nice video ! En ben het ook 100% met jullie eens, momenteel heb ik nog wel heel wat games die ik moet spelen dmv ps plus heb ik namelijk nog heel wat titels waar ik aan.meot beginnen. Maar toch moeten er gewoon nieuwe games komen, en ze moeten de ps vita wel heel goed in willen implementeren in de ps4 als ze ook willen dat de vita genoeg aandacht zal krijgen.

  Dan heb ik nog 1 puntje waarmee ik al zit vanaf de release ! Die accessoire poort naast de poort waar je je games instopt. Sony heeft niks naar buiten gebracht hierover en dus ook gewoon geen accessoire, kom op die poort zit er al vanaf begin in maar nog niks erover gezegt.

 5.    8 XP
  Caipirinhia's avatar

  Wat. Een. Video.

  Als je vroeger al rood aanliep als je voor de klas je spreekbeurt moest doen, begin dan ook niet aan zo’n filmpje A.U.B.
  SAMSUNG Tv op de achtergrond…
  Geen interactie met elkaar..
  zucht..

 6.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Leuke video, waarmee ik het met de inhoud ook eens ben. Leuke zet die tv op de achtergrond! 😉

  Zaterdag ga ik Persona 4 Golden scoren en dan weer heerlijk van mijn Vita genieten. Heel veel tijd heb ik momenteel niet om te gamen, maar een paar uurtjes moet ik in het weekend toch wel vrij kunnen maken.

  Er komen momenteel niet echt veel games uit voor de Vita en hopelijk komen er nog wat onverwachte leuke games voor de Vita uit dit jaar. Aan de andere kant, heb ik nog steeds een aantal games voor de Vita die ik nog steeds niet uit heb gespeeld.

  Hoe dan ook ben ik nog steeds blij met mijn Vita. 😉

 7.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  @Caipirinhia:
  Calm. Yo. Tits.

 8.    531 XP
  monsternon's avatar

  ik ben nog steeds erg blij met de Vita. allen word het aantal games is slecht. als Sony slim is dan besteden ze de helft van de live stream aan de PlayStation 4 en de andere helft aan de Vita

 9. crew Redacteur -    1915 XP
  Faunus's avatar

  @Caipirinhia: Als je feedback wil geven doe het dan niet op deze manier. Dat over die tv slaat werkelijk nergens op overigens.

 10.    210 XP
  R-frodo's avatar

  @Faunus: ben Bang dat ze over de Tv wel een punt heeft. Sony tv had net iets beter geweest.

  Voor de rest Prima item, Ik ben totaal geen handheld fan maar ondanks dat zou ik toch de Vita willen hebben maar ik vind het te duur en te …lame qua video game’s. The Triple A game’s zijn stuk voor stuk slecht of niet vermakend voor mijn gevoel.

  Als ik de Ps4 heb schaf ik wel de Vita aan voor een kleine 150euro whuahahaha 😛

  En de feedback voor de heren; Ondanks dat het deprimerend is die sale’s van de Vita.. betekent nog niet dat jullie ook zo moeten praten. Probeer die Mono stem wat te veranderen zodat ik A. me volume niet op 100% hoef te zetten en B dat de video ook wat meer vermaak oplevert.

 11. crew Management -    1895 XP
  Rastapopulos's avatar

  Lekker belangrijk welke televisie we gebruiken zeg. Gaat toch om de aankleding 😉

 12. crew Redacteur -    1915 XP
  Faunus's avatar

  @R-frodo: Volgende keer zullen we niet op zo´n depressieve toon praten. Zie het nu ook terug. Goede tip. Bedankt.

 13.    210 XP
  R-frodo's avatar

  @Faunus: ik kijk uit naar de volgende item ;).