Sony Europa: ‘De PS Vita prijsverlaging is alleen voor Japan aan de orde’


Eerder deze week was daar plots een kleine persconferentie van Sony in Japan waar men de prijsverlaging voor de PlayStation Vita aankondigde. Deze prijsverlaging werd enkel voor Japan aangekondigd, zoals zo vaak gebeurd bij Japanse persconferenties. Toch riep dit vragen op over een Europese prijsverlaging, maar helaas heeft Sony Europa geen plannen hiervoor.

VideoGamer heeft bij Sony nagevraagd of we in Europa ook een prijsverlaging mogen verwachten, maar Sony gaf aan dat dit enkel in de regio Japan van toepassing was en dat ze verder niets aan te kondigen hadden voor de handheld op dit moment in Europa.

Sluit dit een prijsverlaging helemaal uit? Toch niet helemaal, want het kan zo zijn dat Sony niets prijsgaf omdat een officiële prijsverlaging tot de inhoud van de persconferentie van aankomende nacht behoort.

 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  00.00 is er dan een livestream?

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Een kwestie van tijd inderdaad lijkt mij. Die prijsverlaging komt hier uiteindelijk ook wel.

  Ik moet vandaag werken tot 00.00 uur en ik hoop dat wanneer de persconferentie afgelopen is, dat je hem direct daarna ergens terug kunt zien. Dan weet ik nu al wat ik vannacht ga doen. 😀

 3.    807 XP
  insanespartan's avatar

  Bij de Bart Smit kost de Vita 189euro…

 4. Anoniem -   
  83.137.142.xxx's avatar

  Bij gamemania kost ie 185 ofzo

 5.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  €187 nieuw, €145 2e hands bij Nedgame c: