Santa Monica is vanavond ook aanwezig, mogelijk een aankondiging omtrent God of War


Veel first party ontwikkelaars zijn allemaal afgereisd naar New York vanwege de PlayStation Meeting dat aankomende nacht zal plaatsvinden. Zo weten we dat bijvoorbeeld Sucker Punch aanwezig is en ook Sony Santa Monica zal aanwezig zijn. Dit blijkt uit een twitterbericht dat eerder vandaag online verscheen. Het bericht was als volgt:

 

Dit is een interessante tweet, want het zou kunnen betekenen dat er een aankondiging rondom (een nieuwe) God of War gedaan wordt. Mocht het om een nieuw deel gaan, dan is dat opmerkelijk, want God of War: Ascension is nog niet uit. Deze verschijnt immers pas begin volgende maand. Vanavond ongetwijfeld meer hierover.

 1. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  God of War Vita!!!!!

 2.    344 XP
  xIvanJ's avatar

  @aarjen116: IK HOOP HET ZO !

 3. Anoniem -   
  hoi's avatar

  Hopelijk is het God of war 4, ook al komt ascension zo, ze kunnen net zoals Naughty Dog in 2 teams splitsen en het ander team God of War 4 voor de PlayStation 4 laten maken.

 4. Anoniem -   
  85.151.41..xxx's avatar

  Hierboven: Naughty Dog?!

  Als het een aankondiging word, dan is het voor de Vita en dat zou vet voor woorden zijn. Na zoveel pr voor Ascension gaan ze het nog geen aankondiging doen voor de PlayStation 3/ PlayStation 4. Misschien een tech demo, wat ook te zeker zeer welkom S 🙂

 5. Anoniem -   
  hoi's avatar

  Het kan ook gewoon zijn dat ze een nieuwe ip zullen aankondigen, al zou gow 4 ook leum zijn 🙂