Het einde van Trine is nog lang niet in zicht

Deze week is er een nieuwe game in de PS Store verscheen onder de naam Trine. Deze game combineert 2D platforming, puzzelen en vechten met prachtige 3D graphics. In de game kan je wanneer je maar wilt wisselen tussen de drie verschillende personages waarmee je speelt. Zo is er een krijger die makkelijk vijanden aan stukken slaat, een magiër die voorwerpen kan optillen met magie en een dief die erg lenig is en op plekken kan komen waar de andere twee niet kunnen komen.

Frozenbyte CEO Lauri Hyvärinen heeft laten weten dat we gelukkig nog niet af zijn van Trine. Frozenbyte zal namelijk in de toekomst zeker verder gaan werken met de serie. Wat er zal worden gedaan met de serie wilde hij nog niet los laten. Lauri laat ons helaas voorlopig nog even in spanning zitten. Laten we hopen dat een vervolg op Trine net zo goed wordt als het origineel, want die was om te smullen.

“There will be certainly more Trine, but in what form, platforms and such, that still remains a small secret of ours.”

7 reacties

 1. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  fijn… maar alleen baal ik dat hij 20 euro kost..:S vind ik belachelijk duur

 2.    67 XP
  rogier94's avatar

  Ik hoop dat er nog een demo komt

 3.    508 XP
  NightHawk's avatar

  @GlobalSoldier: Wees blij, op de PC kostte hij 30 euro bij de launch. Zijn huidige prijs weetk niet

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  @GlobalSoldier: zelfde hier maar ik ga het dnk ik wel kopen want mij pc kan het niet volledig aan en wil het wel gewoon normaal kunnen spelen.

 5.    673 XP
  MightyMostert's avatar

  Vind de prijs best schappelijk. De game heeft ook een platinum trophy dus de game wordt door Sony ook gezien als “grote” game.

 6. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @MightyMostert: ooo dat wist ik niet:P nja ik ga m denk ik wel kope:P

 7. Anoniem -   
  87.212.156.13 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik heb deze ook gekocht voor de PC… was maar 17 euries waar ik hem vandaan haalde 😀
  Fantastische game… het vette hiermee is dat je niet maar 1 manier hebt om een puzzel op te lossen… En dat je op ELK moment dus van speler kan wisselen.
  Wie dit spel speelt zal ik aanraden om met de Magier te spelen omdat hij het makkelijkst is voor puzzels… maak veel dozen,bruggen en zwevende driehoekjes 😀