Media Molecule toont dat de Move compatibel is met de PS4

Op een groot Sony evenement mag Media Molecule, ontwikkelaar van de LittleBigPlanet games, uiteraard niet ontbreken. Echt verrast waren we dan ook niet toen Alex Evans gedurende de PlayStation Meeting plots het podium opliep. De man kwam echter geen game tonen, maar wel demonstreren dat de PlayStation Move compatibel is met de PlayStation 4.

Dit deed Evans met behulp van een erg kleurrijke demo waarin de Move onder andere als verfborstel gebruikt werd. Vervolgens bestuurde de ontwikkelaar een stel dansers met de motion controller, om af te sluiten met een heus rockconcert waarin elk instrument met de Move bespeeld werd. Of de demo tot een echte game zal leiden weten we nog niet.

We onthouden echter dat de PlayStation Move extra mogelijkheden zal bieden wanneer de PlayStation 4 in de winkelrekken ligt.

 1.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Jammer dat ze dit niet eerder zagen :p

 2.    531 XP
  monsternon's avatar

  Ik vind het jammer dat ze dit weer doen.

 3.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Gelukkig, hoef ik geen nieuwe Move set te kopen 🙂

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @yannickvanloon:

  Hahaha dat dacht ik dus ook bij het lezen van dit artikel. 😉

 5.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Dan toch maar binnenkort even de Move set halen ^^ Nu hij ook op de PlayStation 4 kan worden gebruikt krijg je toch iets meer waard voor je geld 😀

 6. Anoniem -   
  82.170.186..xxx's avatar

  Was een interessante demo. Zeker met betrekking tot 3D sculpting. En het gebruikt van de move controller als werktuig om te creëren . Maar tja het zal er nooit zo uit zien zoals in de presentatie. Een hologram achtig display, maar het was dan ook een kijkje met wat er mogelijk zou kunnen zijn.