Niet alleen PS3-Sense promoot de geweldige rally-game Colin McRae DiRT 2, maar je komt reclame van de game werkelijk waar overal tegen. Wij waren bij de Hellendoorn Rally en hier werd ook de nodige aandacht aan de game besteedt. Hoe ze dat doen op een Rally evenement? Daar kom je in deze special snel genoeg achter!

Het Monster Energy / DiRT 2 Promo Team

We hoeven natuurlijk niet meer uit te leggen dat Colin McRae: DiRT 2 een goede game is en ook niet dat wij heel wat coole pakketten weggeven, inclusief de game. Waar we het wel even over kunnen hebben is hoe de game op andere wijze gepromoot wordt, bijvoorbeeld bij Rally evenementen. Op zaterdag 19 September vond namelijk de Hellendoorn rally plaats en daar was het Monster Energy / DiRT 2 promo team ook bij aanwezig. Het promo team van dit energie drankje gaat namelijk speciaal voor DiRT 2 op pad en staat op een aantal locaties door het hele land deze rallytitel te promoten. Naast het rallyrijden op de PlayStation 3 werk ikzelf ook nog eens voor Monster Energy, en dat creëert natuurlijk een mooie kans om mee te doen met het promoten van DiRT 2. Niet alleen voor Monster Energy, maar uiteraard ook voor PS3-Sense!

In samenwerking met Codemasters, Castle Games en Monster Energy konden we een mooie stand opzetten. Zo hadden we uiteraard genoeg gekoelde blikjes Monster Energy om weg te geven, en kon je de game even uit proberen op een console samen met een mooie LCD-TV van Castle Games. Vond je het echt cool, dan kon je de game meteen kopen voor een mooie prijs op de stand. Mocht je de game daar kopen dan kreeg je daar bovenop ook nog eens wat Monster Energy en Codemasters/Castle goodies zoals een voetbal, mooie stickers, opplak tattoo’s en voor de echte enthousiaste mensen een Ken Block DiRT 2 DVD. Al met al een geslaagde dag dus, waarbij iedereen DiRT 2 even kon uitproberen en een gratis blikje op kon halen. Het was een waar succes, dat gaan we dus ook zeker vaker doen. Wil jij daarbij zijn? Dan kun je het promoteam de komende weken nog in elke grote stad van Nederland bezoeken. Houdt PS3-Sense in de gaten voor de locaties!

[nggallery id=184]

Met dank aan Rene Fokkema voor de foto’s.