http://playsense.nl/images/file/img_512779a847892.jpg

Hiroshi Kawano, President van Sony Computer Entertainment Japan, heeft aangegeven dat die niet weet hoe de uiteindelijke console eruit gaat zien. Dit is toch wel apart, maar het geeft aan dat nog niet eens echt duidelijk is hoe de PS4 eruit gaat zien.

Toen hem gevraagd werd over de design van de console door 4Gamer zei hij het volgende:

“If I’m being honest, I also haven’t seen its final design. Even the controller we showed today, I saw the final design around yesterday or so.”

Hij had het design van de DualShock 4 nog maar net gezien voordat het onthuld werd, wat betekent dat Sony toch wel erg geheimzinnig doet met de looks van de PS4 en accessoires ervoor.

“I’ve seen numerous prototypes from when it was still codenamed ‘Jedai’, and I heard that an onboard touch pad was in the final specs.”

Hoe het alleen kan dat waarschijnlijk alle ontwikkelaars het al wel wisten, de DualShock 4, maar de Sony Computer Entertainment President van Japan niet, dat is ons een raadsel.

Mocht je dus zogenaamde gelekte foto’s van de PS4 zien met bronnen die beweren dat die er zo uit ziet, dan is dit waarschijnlijk niet waar.