The Last Guardian zal een herintroductie krijgen wanneer de tijd daar is

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5127843b19fcf.jpg

Mocht je nog altijd stille hoop hebben dat The Last Guardian zal verschijnen voor de PS3 dan moeten we je nu toch wel uit je dromen gaan halen. De kans dat de game namelijk nog verschijnt voor deze console is inmiddels zogoed als nihil geworden.

In een interview met Yoshida geeft de president van Sony Worldwide Studio’s ook aan dat de game een herintroductie zal gaan krijgen. Wanneer dit alleen gebeurd kan nog niet gezegd worden, maar het zal pas gebeuren als de tijd daar is.

Alhoewel Sony tot nu toe heeft volgehouden dat het een PS3-titel was is dat de laatste tijd eigenlijk niet meer naar voren gekomen. Met de onthulling van de PS4 is de kans dan ook groot dat dit gewoon niet meer gaat gebeuren.

De reden dat de game niet getoond is op PlayStation Meeting 2013 is waarschijnlijk omdat Sony niet meer dezelfde beloftes wilt maken die ze misschien niet na kunnen komen.

“I’m not ready to talk about it. Sorry. Because we’ve broken promises, we are waiting for the right time to reintroduce The Last Guardian,”

Boxshot The Last Guardian

The Last Guardian

Releasedatum:
07-12-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
The Last Guardian krijgt prijsverlaging
Gepubliceerd op 3 feb, 2017 om 09:00
The Last Guardian ontvangt update 1.03
Gepubliceerd op 22 dec, 2016 om 09:13
The Last Guardian ontvangt mooie accolade trailer
Gepubliceerd op 14 dec, 2016 om 09:13
The Last Guardian weet in het Verenigd Koninkrijk in de launchweek niet heel goed te verkopen
Gepubliceerd op 12 dec, 2016 om 10:45
 1.    7305 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  En zo hoor je ook games aan te kondigen. Als je wat concreets hebt.

 2.    808 XP
  insanespartan's avatar

  Daar in Japan gaan ze echt achteruit! S-Enix kwam nog aankakken op PlayStation 4 show met hun engine trailer die al een jaar oud is! Wahaha frotters zeg!

 3.    130 XP
  RAAFmaker's avatar

  Dat TLG na het zien van de persconferentie niet getoond werd is natuurlijk vanzelfsprekend. TLG ‘Team ICO’ staat al geruime tijd negatief in beeld en Sony nam deze gelegenheid natuurlijk niet om PlayStation 3 eigenaren teleur te stellen door het aan te kondigen voor de PlayStation 4. Het zal ergens schoon schip gemaakt moeten worden en dit was niet het moment.

  De media speelt ook enorm in op een simpele quote van Ueda en suggereert meteen dat er een mogelijke onthulling komt. Uiteraard heerst er een bepaalde nieuwsgierigheid omdat er sinds 2010 al een geruime tijd doodse stilte hangt rondom deze titel en er niets anders dan negatief nieuws naar buiten is gelekt.

  TLG is niet een spel waar de algemene bevolking iets over weet. Het New York evenement was puur gericht op het verkrijgen van de mainstream pers. De E3 is meest waarschijnlijk, daar zijn de liefhebbers, en het is grootschaliger. Het blijft nog steeds een beetje vingerdik kijken als is het om TLG gaat.

 4.    164 XP
  O-Ren Ishii's avatar

  Was deze game bijna vergeten..