http://playsense.nl/images/file/img_5127843b19fcf.jpg

Mocht je nog altijd stille hoop hebben dat The Last Guardian zal verschijnen voor de PS3 dan moeten we je nu toch wel uit je dromen gaan halen. De kans dat de game namelijk nog verschijnt voor deze console is inmiddels zogoed als nihil geworden.

In een interview met Yoshida geeft de president van Sony Worldwide Studio’s ook aan dat de game een herintroductie zal gaan krijgen. Wanneer dit alleen gebeurd kan nog niet gezegd worden, maar het zal pas gebeuren als de tijd daar is.

Alhoewel Sony tot nu toe heeft volgehouden dat het een PS3-titel was is dat de laatste tijd eigenlijk niet meer naar voren gekomen. Met de onthulling van de PS4 is de kans dan ook groot dat dit gewoon niet meer gaat gebeuren.

De reden dat de game niet getoond is op PlayStation Meeting 2013 is waarschijnlijk omdat Sony niet meer dezelfde beloftes wilt maken die ze misschien niet na kunnen komen.

“I’m not ready to talk about it. Sorry. Because we’ve broken promises, we are waiting for the right time to reintroduce The Last Guardian,”