Martyrdom perk zal verbeterd zijn in Modern Warfare 2

In Call of Duty 4 werd het een beetje gezien als een ‘noob’ perk, het Martyrdom perk laat na je dood in het spel automatisch een granaat vallen welke in enkele seconden af gaat. Wanneer dit op smalle stukjes gebeurd, is het bijna onmogelijk om zonder kleerscheuren weg te komen, en het is dan ook een van de meest hatelijke dingen tijdens een gevecht op kleine afstand. In Modern Warfare 2 zal deze perk verbeterd zijn laat Infinity Ward weten, echter vertellen ze nog niet wat er nou precies aan veranderd zal zijn.

“It’s not in the beta… I can’t talk about it!,” he said.

“We are very, very aware of the community and what they like and don’t like, and Martyrdom has caught our attention. I’m happy with how the game is.

“It’s [Martyrdom] treated differently. And I will say this – it fits in perfectly.”

Wij kunnen zo snel ook niks bedenken wat Infinity Ward nou precies zou kunnen aanpassen aan de perk, echter is het natuurlijk altijd fijn om te horen dat ergernissen uit het vorige deel niet zullen plaatsvinden in Modern Warfare 2.

12 reacties

 1.    954 XP
  patrickg's avatar

  mooi

 2.    935 XP
  Mormel123's avatar

  Dat irriteerde mij ook altijd… heb je bijna hondjes en daar ligt daar weer zo’n granaat

 3. Anoniem -   
  84.81.13.15 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Bedoelde hij met It’s not in the beta de demo die de pers afgelopen week heeft gespeeld, of dat er nou toch een beta aan komt? Ik weet het even niet meer :S

 4.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  ik weet niet of dit nou goed nieuws is of niet

 5. Anoniem -   
  82.204.46.26 (Niet geregistreerd)'s avatar

  ik gok erop dat de timer op de granaat langer is, waardoor er meer tijd is om weg te komen. Misschien ook de range iets kleiner, alleen als het beide is, is het weer de vraag of de perk uberhaupt nog wel interessant is om te gebruiken.

 6.    229 XP
  csvichf's avatar

  als je in cod4 martyrdom gebruikt ben je echt een homo en kk slecht

 7. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  haal ’t gewoon helemaal weg:P

 8.    7 XP
  XgamerX-NL's avatar

  je bent niet per defenitie slecht als je het gebruikt.. het is alleen kut. maargoed als anderen het gebruiken, waarom zou je zelf dan niet dat voordeel pakken. ik gebruikte het eerst ook vaak omdat het met rushen wel handig kan zijn, maar ik wil het er desondanks wel uit hebben. En ik ben trouwens echt geen noob in cod aangezien ik denk dat ik iedereen die deze site bezoekt makkelijk versla, dus het heeft echt niet veel met noob zijn temaken.

 9. Anoniem -   
  82.204.46.26 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @csvichf: ik vind dat je juist slecht bent als je niet tegen martyrdom kan spelen. Ik ga er zelf zelden dood door, dus als je je frustreerd omdat het erin zit, moet je misschien eerst eens beter leren spelen 😉

 10.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik kan je zeggen in cod 5 ook en het verbaasd me nog dat ze het gewoon niet hebben weggegooid, beetje teleurstelling kut perk.

 11.    515 XP
  Dead-M's avatar

  @GlobalSoldier: Inderdaad, waarom ‘verbeteren’.
  Er valt niks te verbeteren, want het is gwn een facking noob perk.

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @GlobalSoldier: haha ja precies, ook meteen van probleem af