Oddworld ontwikkelaar Just Add Water werkt aan titel voor PS4

Een hoop ontwikkelaars presenteerden tijdens de PlayStation 4 aankondiging afgelopen woensdagnacht hun games voor de console. We zagen onder andere Killzone: Shadow Fall, Driveclub, Knack, Watch Dogs en nog veel meer. Dit is uiteraard maar een klein deel van alle games die we kunnen verwachten en Sony vertelde tijdens het evenement dan ook dat het merendeel van de third-party ontwikkelaars de PlayStation 4 zal ondersteunen.

Eén van deze ontwikkelaars is Just Add Waters, bekend van de populaire Oddworld franchise. De studio liet op haar blog weten druk bezig te zijn met een titel voor Sony’s nieuwe console. Just Add Waters kan helaas nog weinig vertellen over de nieuwe titel, maar zegt wel dat het het wachten waard zal zijn.

 1.    1372 XP
  rva_96's avatar

  Hopelijk op een oddworld platformer, die we kennen van de PlayStation 1. Wat heb ik me daar mee vermaakt zeg, af en toe zaten er evht moeilijke stukken tussen waar je gewoon amper doorheen kwam. Stranger world was wel aardig maar zie liever een 2d platformer.

 2. Anoniem -   
  ano's avatar

  Geweldig. Beide oude Abe 2d games zijn super. Als ze maar terug gaan naar 2d (oké gemixt met 3d, 2.5d dus). PlayStation 3 is prima daarvoor qua snelheid en graphics (zie sommige PSN games al). Mooiste zou zijn PlayStation 3 + PlayStation 4 versie net als Diablo 3.

  Maar dat 2d hadden ze al in de gaten dacht ik gelezen te hebben.

 3.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  We zullen zien

 4.    164 XP
  O-Ren Ishii's avatar

  2D Platformer, maak het dan wel natuurlijk een ding wat je kan kopen in de st