Spotify heeft geen plannen om de service op PlayStation 4 te lanceren

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_512b757b4fc9e.jpg

Na enkele discussie in de comments van dit nieuwsbericht, over het niet ondersteunen van CD’s en SACD’s ontstond er wat onenigheid over muziek op de PS4. Nu waren wij onder andere zelf ook van mening dat dit geen probleem is, zolang er maar degelijke alternatieven zijn. De populairste alternatief hier in Nederland is ongetwijfeld Spotify, een muziekdienst die je een enorme muziekbibliotheek laat streamen.

Spotify is al aanwezig op Android, Windows Phone en iOS en kent zelfs een eigen App voor mediaspelers als Boxee. Wij vroegen Spotify of er plannen waren om de service ook naar de PlayStation 4 te brengen en ons werd verteld dat ze dit niet van plan zijn.

Wel gaf Tom Noble, de PR Executive bij Spotify, aan dat ze gebruikers feedback in de gaten blijven houden. Wellicht als er dus genoeg vraag naar is dat deze plannen nog eventueel kunnen wijzigen.

We’re always looking to bring Spotify to new and interesting platforms and continue to monitor user feedback, but we’ve no imminent plans to launch on the Playstation 4.

 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Zou wel leuk zijn maar ik gebruik het toch niet zo vaak, en ik denk dat het toch niet op de ps4 zal verschijnen.

 2.    28 XP
  Argantos's avatar

  Sony heeft toch sinds kort die eigen muziek dienst? Ze zouden hun eigen glazen ingooien als ze dan Spotify gaan ondersteunen…

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Heb liever music unlimited want dat kun je met Premium op zowat elk apparaat gebruiken en je kan de liedjes voor offline gebruik downloaden

 4.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Dat zal echt, echt, écht geweldig zijn!

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Zoals hierboven al gezegd, wat moet je met Spotify als je ook Music Unlimited heb?

 6.    143 XP
  polopolo's avatar

  @Naam…: Omdat ik m’n favourites al in Spotify heb. Om dan twee diensten te gebruiken en te onderhouden is gewoon niet fijn. Daarnaast weet ik dat Spotify werkt. Waarom wil ik dan iets anders?

 7. Anoniem -   
  Biggie's avatar

  Heb music unlimited sinds launch gebruikt en ben sinds 2 weken overgestapt naar Spotify.
  Music unlimited is zoooo traag zowel op ps3 als mn telefoon. Ook zit er geen logica in.
  Ben meer tevreden met Spotify, heerlijk vlot en werkt super. Ik zal het fijn vinden als ze wel een app op ps4 beschikbaar maken

 8.    1777 XP
  Wesley_PS's avatar

  @Biggie: idd spotify werkt gewoon superfijn, heb sinds 1,5 jaar een premium account en zou niet anders willen, lekker mijn muziek offline afspelen op m’n mobiel, lijsten bijhouden gaat ook makkelijk, toppie dienst!

 9.    163 XP
  angelochiela's avatar

  Nou lekker dan