http://playsense.nl/images/file/img_512c0a1737914.jpg

Uncharted 4, Gran Turismo 6, SOCOM, Warhawk 2, The Getaway en Syphon Filter, wat deze titels met elkaar gemeen hebben? Het zijn wellicht allemaal potentiële games voor de PS4. Shuhei Yoshida heeft vandaag namelijk bevestigd dat elke studio die in het ‘bezit’ is van Sony of gewoon van hunzelf is exclusief games voor hun maken, werken aan een PS4-titel.

Dit betekent dat studio’s als Naughty Dog, Polyphony Digital, Media Molecule, Sony Santa Monica, Studio London, Sony San Diego en ga zo maar door; allemaal werken aan een PS4-game. Het is opvallend dat ook Sony Bend met een PS4-titel bezig is, aangezien die enkel en alleen werken aan games voor Sony-handhelds sinds 2004.

We zijn in ieder geval erg verrast dat zoveel studio’s werken aan PS4-games, Sony bezit er namelijk ruim 12. Tevens worden we nu ook erg benieuwd waar Media Molecule aan werkt voor de PS4, evenals Sony’s London Studio. Die laatste is namelijk verantwoordelijk voor de franchise The Getaway, waar een PS3-titel van werd geannuleerd.