Telltale Games wil het wachten op The Walking Dead seizoen 2 verzachten

Het eerste seizoen van The Walking Dead – de game, niet de eveneens geweldige TV-serie – zit er alweer een tijdje op en Telltale sleutelt vlijtig aan de opvolger. Schrijver Gary Whitta, toch de man verantwoordelijk voor de moeilijke keuzes die spelers door de vijf afleveringen heen moesten maken, heeft in een interview met IGN vertelt dat dit tweede seizoen nog een hele tijd op zich zal laten wachten. Telltale bevindt zich namelijk nog maar in de beginfase van het project.

Maar niet getreurd, want het zou best wel eens kunnen dat de ontwikkelaar binnenkort met een The Walking Dead gerelateerd extraatje komt aanzetten om dit lange wachten te verzachten. Waar het precies om gaat is nog niet zeker, maar Whitta geeft duidelijk aan dat we nog wat gameplay zullen voorgeschoteld krijgen, waarschijnlijk in de vorm van DLC die zich tussen het eerste en het tweede seizoen afspeelt. Wij, als fans van de reeks, zijn alvast erg benieuwd. Laat maar komen!

“You won’t have to wait for season two to play more Walking Dead. I can tell you what you already know, which is season two is coming. There’s not much to say because it really is very early, it’s a way off.”

“But, knowing that it’s a way off, and knowing that people are hungry for more walking Dead, there may very well be more Walking Dead from Telltale before season two. We may have a little something extra for you between season one and two that will make the wait for season two slightly less agonizing.”

Boxshot The Walking Dead

The Walking Dead

Releasedatum:
24-04-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Telltale Games
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  GHz's avatar

  Zou cool zijn als je in seizoen 2 Clementine bent

 2. Anoniem -   
  mar010's avatar

  De mogelijkheden zijn eindeloos. De wereld blijft hetzelfde, het is alleen de personages en verhaal er om heen verzinnen.

 3.    43 XP
  da_boss's avatar

  Waar is kenny gebleven na dat hij door het gat in het dak sprong om wat te pakken. Wat weet ik niet meer

 4. Anoniem -   
  145.7.91..xxx's avatar

  kenny is opgegeten