Sinds de officiële aankondiging van de PlayStation 4 zijn er al veel belangrijke personen van Sony over de console aan het woord geweest, zoals Shuhei Yoshida en Jack Tretton. Ook Michael Denny heeft in veel interviews zijn zegje gedaan, zo sprak hij onder andere over de DualShock 4 controller waar we eergisteren al over berichtte. Verschillende buitenlandse media hadden dus de kans om vragen te stellen en zo ook CVG die met de laatstgenoemde een interview had.

Zij vroegen aan Denny hoe de launch eruit gaat zien qua games. De vice-president van Sony Worldwide Studios reageerde hier enthousiast op en gaf aan dat we de sterkste line-up ooit gaan zien van alle consoles die tot nu toe door Sony zijn gelanceerd. Daarmee bedoelt hij niet alleen de first party titels, maar ook die van alle andere uitgevers, waar Ubisoft met Watch Dogs een voorbeeld van is. Klinkt als muziek in de oren lijkt ons zo.

“With PlayStation 4 what’s exciting is we can see the strength in depth of titles come through – not just in first party but third party, and I really believe PlayStation 4 will have the strongest launch line-up we’ve ever had.”