De PlayStation 4 krijgt de sterkste line-up van games ooit

Sinds de officiële aankondiging van de PlayStation 4 zijn er al veel belangrijke personen van Sony over de console aan het woord geweest, zoals Shuhei Yoshida en Jack Tretton. Ook Michael Denny heeft in veel interviews zijn zegje gedaan, zo sprak hij onder andere over de DualShock 4 controller waar we eergisteren al over berichtte. Verschillende buitenlandse media hadden dus de kans om vragen te stellen en zo ook CVG die met de laatstgenoemde een interview had.

Zij vroegen aan Denny hoe de launch eruit gaat zien qua games. De vice-president van Sony Worldwide Studios reageerde hier enthousiast op en gaf aan dat we de sterkste line-up ooit gaan zien van alle consoles die tot nu toe door Sony zijn gelanceerd. Daarmee bedoelt hij niet alleen de first party titels, maar ook die van alle andere uitgevers, waar Ubisoft met Watch Dogs een voorbeeld van is. Klinkt als muziek in de oren lijkt ons zo.

“With PlayStation 4 what’s exciting is we can see the strength in depth of titles come through – not just in first party but third party, and I really believe PlayStation 4 will have the strongest launch line-up we’ve ever had.”

 1. Anoniem -   
  muli's avatar

  Go PlayStation! Go PlayStation!

 2.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  dit heb ik al een keer eerder gehoort bij een apparaatje van Sony de grootste lineup bij launch en door remote play ook PlayStation3 games.

 3.    164 XP
  O-Ren Ishii's avatar

  @VaVeTi:

  Als je de developers zijn raak je wel enthousiast. Ik denk dat Sony hun uitspraken waarmaken.

 4.    249 XP
  ivo001's avatar

  Ze zouden stom zijn als ze niet de volgende COD in een bundel zouden stoppen, dan vliegen ze als warme broodjes over de toonbank!

 5.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Eerst zien, dan geloven. Al ziet de line up er al wel aardig uit.

 6.    208 XP
  askanan's avatar

  alemaal verkoopsblablabla, geef ons titles en dates endan zullen wij wel oordelen of het een sterke line-up is of niet

 7.    266 XP
  the_stigo55's avatar

  Zo wil ik dat graag horen lekker veel titel.

 8.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  @askanan:
  Mee eens

 9.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ook ik zie de bla bla bla verhalen van dit moment niet gebeuren. Voordat het zo ver is zijn er vast weer heel wat games uitgesteld. Daarnaast geldt voor mij dat ik nog niet echt veel titels voorbij heb horen komen in het genre waar ik van hou.

 10.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Time will tell. Maar het lijkt me sterk dat Sony geen lesje heeft geleerd v/d PS3 launch. ^_^ Die was niet zo best. Staat vast nog wel in hun geheugen gegrift. Denk dat Sony de PS4 launch een stuk beter gaat aanpakken qua triple A titels.

 11.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Jammer genoeg is de line-up niet het enigste ! En dan hebben we maar al te goed mee gemaakt met de ps vita, toch Sony ?