Nieuwe Mercedes-Benz SLS AMG in Gran Turismo 5!

Iedereen weet het al, de nieuwe Gran Turismo 5 is bijna een feit en dan kan iedere racefanaat eindelijk volop genieten van deze prachtige game. Je kan met deze game over de vele circuits rijden door de hele wereld en laten we dan nog geen eens over de beschikbare auto’s schrijven. Nou, nu eigenlijk wel even, want er is vandaag iets moois aangekondigd.

Volgens auto123.com komt de allernieuwste Mercedes-Benz ook voor in ook GT5. Het gaat om de Mercedes-Benz SLS AMG welke op de laatste International Motor Show 2009(IAA) voor het eerst is vertoond. De SLS AMG is pas te koop in de lente van 2010, maar als GT5 eerder uitkomt, kan jij er al lekker mee racen en de kracht van de nieuwe Mercedes-Benz voelen op je PlayStation 3.

Tevens wordt de nieuwe SLS AMG vertoond in GT5 op de Tokyo Game SHow, welke aanstaande donderdag begint. Houdt daarom PS3-Sense goed in de gaten, want als we beelden hebben, dan zie je ze uiteraard bij ons.

9 reacties

 1.    542 XP
  niels's avatar

  mooie bak :O

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Mooi hoor 😀 mij auto later.

 3.    220 XP
  salberts93's avatar

  lelijk, maar cool dat er zulke ultra-nieuwe auto’s inkomen! ik hoop nog steeds op de Ferrari 458 Italia!

 4.    1250 XP
  Tommy88's avatar

  OMG, me stoute droom komt uit 😛

 5.    31 XP
  patrick1982's avatar

  Ik rij in het echt in deze auto 😀

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Beetje wennen aan de voorkant, ik wacht met smart op de foto’s van Tokyo

 7.    98 XP
  Ely's avatar

  Lelijke auto. Lijkt een beetje op de BMW Z4 maar dan is de Z4 mooier.

 8.    488 XP
  tigertijger's avatar

  lol ik heb al beelden gezien met hoe heet die ontwerper van GT die ging die mercedes sls testen op een circuit maar oke dit had ik al wel zien aankomen. trouwens is daar al nieuws van komt er ook dlc voor ik bedoel dlc als in dat als er een nieuw concept car of productie car is dat je die er bij kunt downloaden. en als ze een groote pack hebben aan auto’s stuk of 15 ofzo dat je er da een euro voor neer moet leggen??

 9. Anoniem -   
  77.160.137.21 (Niet geregistreerd)'s avatar

  dit is echt de lelijkste auto ooit gemaakt (samen met e-type).
  tegen woordig maakt niemand meer extreem uitziende supercars meer, het enige automerk dat nog `supercars` maakt is Pagani. Verder merken zoals ferrari, lamborghini, mclaren, bugatti die auto`s zijn leuk maar zien er niet echt extreem uit. De meeste ferrari`s zien er tegenwoordig uit als getunde fiat punto`s. Heel jammer….