Batman: Arkham Asylum 2,5 miljoen keer verscheept

Eidos Interactive Ltd en Warner Bros. Interactive Entertainment kondigen vandaag aan dat hun nieuwste Batman game, Batman: Arkham Asylum, ruim 2,5 miljoen keer verscheept is. Hierdoor komt de game in het Guinness World Record Book te staan als meest populaire game-superheld ooit.

“Batman: Arkham Asylum is één van de hoogvlieger dit jaar”, aldus Phil Rogers, CEO van Eidos. “We volgen de fantastische reviews en blogs op de voet en ik ben zeer enthousiast dat gamers over heel de wereld even hard van de game kunnen genieten als wij dit doen.”

De populariteit van het spel zal immers nog de hoogte ingaan, ontwikkelaar Rocksteady zal aankomende donderdag extra DLC los laten op het PlayStation Network. Niet enkel zal deze pack tal van nieuwigheden met zich meebrengen, de “Insane Knight” pack zal tevens ook gratis te downloaden zijn.

Gamers die de game nog niet in huis gehaald hebben, kunnen alvast genieten van een uitgebreide demo die in de PlayStation Store te vinden is.

6 reacties

 1.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Al 2,5 miljoen keer is inderdaad veel! :O

 2.    188 XP
  Cassh's avatar

  ”De populariteit van het spel zal immers nog de hoogte ingaan, ontwikkelaar Rocksteady zal aankomende donderdag extra DLC los laten op het PlayStation Network. Niet enkel zal deze pack tal van nieuwigheden met zich meebrengen, de “Insane Knight” pack zal tevens ook gratis te downloaden zijn.”

  Is uuhhh.. deze ”insane knight” niet vorig week donderdag al in de store geplaatst. Ik heb hem al gedownload en gespeeld namelijk….

 3.    3861 XP
  jimke1's avatar

  ja het is echt een vet game heb het vandaag nog eens op hard uitgespeeld
  en ik krijg er maar niet genoeg van 🙂
  ik hoop echt dat ze er een vervolg gaan op maken

 4.    168 XP
  Mowie24's avatar

  Ja dit is namelijk oud nieuws op het 2,5 miljoen verschepingen na.
  Er was eerder al bericht dat Batman in Guiness Book of world reccords was, dat was niet dankzij verkochte spellen maar door de revieuwcijfers.

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat is echt HUGGGEE echt een mooie vooruit gang voor een filmgame.

 6.    489 XP
  tigertijger's avatar

  LOL waarom zien mensen dit nog steeds als een film game XD oke er zijn batman films maar het script is echt van de strip van DC universe owja Batman nummer 691 komt in oktober uit nummer 690 is deze maand al beschikbaar. dit is gewoon een supper vette game zeg maar een must have alleen wat kort jammer genoeg dus ik w8 op de wat grootere dlc want die zullen nu zeker komen ze hebben nu alleen nog maar gratis dlc gegeven ik denk dat dit ook gaat veranderen maar dat heb ik er wel voor over