Eind deze maand zal de Game Developers Conference gaan plaatsvinden in San Francisco, zoals dat jaarlijks het geval is, en ook Sony is dit jaar aanwezig om te praten over de PlayStation 4. De presentatie die Sony zal houden heet: ‘Overview of PS4 for Developers’. Sony zal in deze presentatie het gaan hebben over de technologie van de console en hoe gemakkelijk het is om games voor te maken.

Sony zal voornamelijk aantonen waarom ontwikkelaars de console zeer fijn zullen gaan vinden om voor te gaan ontwikkelen. Dat is een interessant gegeven, want om dergelijke zaken te bewerkstelligen zal Sony uitgebreid en diepgaand over de techniek van de console moeten spreken en dat kan een hoop boeiende informatie op gaan leveren.

Hoewel de GDC voornamelijk op ontwikkelaars is gericht komt er jaarlijks het nodige aan interessant nieuws vandaan. Vanzelfsprekend zullen we de GDC eind deze maand goed in de gaten houden en als er iets interessants over de PlayStation 4 wordt gemeld, dan lees je het hier.