Geen demo meer voor Operation Flashpoint: Dragon Rising

Na Call of Duty: Modern Warfare 2 is er nog een topgame in aantocht. Dan heb ik het natuurlijk over Operation Flashpoint: Dragon Rising. Codemasters probeert de game zo realistisch te maken, sommige mensen noemen de game zelfs een simulator. Een aardig tijdje geleden was er bekend dat er een demo zou verschijnen vlak na de release van de game. Nu moeten wij vele van jullie teleurstellen dat de demo niet meer voor de consoles komt. De demo komt wel voor de PC uit welke een missie bevat van de singleplayer en een co-op modus. Operation Flashpoint: Dragon Rising zal op 8 oktober in de winkels liggen.

6 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Test ik het wel op de pc.

 2. Anoniem -   
  82.169.192.31 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Beetje laf natuurlijk. Eerst beloven dat je voor beide platformen een demo gaat uitbrengen en dan terug gaan trekken. Wel heel slim natuurlijk van codemasters, want de mensen die na het spelen van de demo terleurgesteld zouden zijn en de game vervolgens niet zouden kopen, kopen nu gedeeltelijk wel meteen de game. Ik koop hem toch want MW2 is niet aan mij besteed.

 3. Anoniem -   
  62.45.107.19 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @ niet geregistreerd :p Ja daar heb je gelijk in want als je zo vaak dood gaat denk je ook wat een klote spel

 4. Anoniem -   
  82.169.192.31 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @62.45.107.19 (Niet geregistreerd):

  13 jarig puisterig knulletje, je moet eerst iets beter leren lezen voordat je dit soort “stoere” internet opmerkingen maakt. Ik had het niet over een “klote” spel dus je reactie op mijn bericht slaat kant nog wal.

 5. Anoniem -   
  217.120.10.188 (Niet geregistreerd)'s avatar

  tja dan niet, leek me wel wat en had gehoopt dat mn mening door middel van een demo bevestigd zou worden, helaas pinkakaas, voor mij geen OF

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  He das jammer, had graag eens willen checken