Komt er nog een Assassin’s Creed aan? AC: Rising Phoenix afbeelding duikt op


Begin deze week werd Assassin’s Creed IV: Black Flag onthuld en deze game zal nog dit najaar gaan verschijnen voor alle thuisconsoles evenals next-gen. Opmerkelijk genoeg duikt er via AGB een afbeelding op van ‘Assassin’s Creed: Rising Phoenix’. Een titel waar we tot op heden nog nooit iets over gehoord hebben.

Of het hier om een game gaat, een nieuwe korte film of iets anders is gissen, want op deze afbeelding na weten en hebben we niets. Misschien dat het gaat om een PlayStation Vita game, aangezien Ubisoft niet zo gek lang geleden nog aangaf dat het platform met de juiste content een succes kan zijn. Tel daarbij op dat Assassin’s Creed III: Liberation het naar PlayStation Vita maatstaven erg goed gedaan heeft.

Goed, dat laatste is natuurlijk een optie, maar voor meer informatie – als het hier überhaupt om een game gaat – zullen we de tijd moeten afwachten.

 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Ik denk ook een Vita titel we zullen zien..

 2.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Moeeeeeeeeee MOEEEE !! Is er al een datum voor AC5 ?

 3.    65 XP
  Myron's avatar

  Met een beetje Photoshop werk krijg je de afbeelding naadloos in een document met een resolutie van 960 x 544, dus dat lijkt me een zekerheidje… of wíl ik gewoon heel graag weer een nieuwe AC op mijn Vita? 😀

 4.    317 XP
  GanGsterG's avatar

  Achtergrond ziet er wel modern uit.

 5.    7291 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Vita titel hoop ik hopelijk weer een dame in de hoofdrol. We al heren voor de consoles.

 6.    6 XP
  hu hu's avatar

  Ik ga gem kopen

 7.    6 XP
  hu hu's avatar

  Ik ga hem kopen