Iedereen die God of War: Ascension koopt krijgt er een leuke extra bij in de vorm van exclusieve demo van The Last of Us. Via God of War: Ascension zul je de demo van Naughty Dog’s veelbelovende titel kunnen downloaden en het hoesje van de game geeft aan dat de demo in april verwacht mag worden.

Als je de game in de PlayStation 3 doet en opstart, dan zal er een The Last of Us countdown klok zichtbaar zijn die afloopt op 16 april en ongetwijfeld mogen we rond die datum de exclusieve demo verwachten.

Ben je niet van plan God of War: Ascension aan te schaffen, dan zul je langer moeten wachten op de demo van The Last of Us. Sony heeft momenteel nog geen duidelijkheid gegeven wanneer de demo als gewone download in de PlayStation Store gaat verschijnen – als deze überhaupt als gewone download gaat verschijnen.

UPDATE: Naughty Dog heet zojuist via hun officiële Facebookpagina laten weten dat de datum voor de countdown niet voor de demo bedoeld is. De demo van The Last of Us zal anderhalve maand later – op 31 mei – te downloaden zijn.