Ubisoft sterk aanwezig op PAX East

Op 22 maart gaat in Boston de PAX East van start. Ubisoft zal ook aanwezig zijn op de beurs met twee booths waar zij alle nieuwe titels voor dit jaar zullen tonen.

De uitgever heeft met toppers als Watch Dogs, Assassin’s Creed IV: Black Flag en Splinter Cell: Blacklist erg veel te laten zien dit jaar. Zo zal er achter gesloten deuren een presentatie gegeven worden van Watch Dogs, waarbij er gloednieuwe beelden getoond worden. Ook is er een nieuwe demo van Splinter Cell: Blacklist speelbaar en krijgen bezoekers meer te zien van de nieuwe Assassin’s Creed.

Dit is niet alles, want Ubisoft neemt ook de spellen Spartacus Legends en Call of Juarez: Gunslinger mee naar Boston. Van beide spellen zal er een demo gespeeld kunnen worden.

 1.    417 XP
  Omer58's avatar

  Ik ben alleen geinteresseert in watch dogs en ac, laatste tijd maakt ubisoft echt goede games, denk aan far cry 3 en natuurlijk de rayman franchise en ac. Wanneer gaat Rockstar Games eindelijk meer onthullen over GTA 5 en of die op de PS4 komt?

 2.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Nice gamez.

 3.    1957 XP
  klupido's avatar

  @Omer58: Rockstar had gezegd dat je nog zoveel kan op de playstation 3 en dat ie daar ook vooruit zou komen dusjeh

 4. Anoniem -   
  217.121.18.xxx's avatar

  Ik heb nu totaal niks met deze games ‘ze moeten zich eerst nog bewijzen bij mijn’. Dus ik heb tot nu toe nog geen….WOW factor.

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Omer58:

  GTA5 komt voor PlayStation 3, PlayStation 4, X360 en New xbox.

  Ik wacht wel tot de nieuwe consoles komen eer ik dit deel koop want ik wil gewoon m’n game online kunnen spelen zonder dat die klote modders de hele game verneuken zoals ze bij GTA 4 doen d.m.v. gehackte consoles..