PlayStation fans hebben helaas nooit een fatsoenlijke Crash game mogen ontvangen op de PS3. Wij konden ons vertoeven met deze held op de PSX, PS2, PSP en als je op de PS3 van van hem wilde genieten kon je de games uit de Classics sectie downloaden.

Misschien komt ons wachten snel genoeg ten einde, want vandaag kwam ineens een interessante screen capture boven water drijven. Het gaat hier om een countdown waar heel opvallend de ogen van Crash Bandicoot bovenuit turen, met daaronder de tekst “He’s Back!”. Het is ook een beetje geruststellend te weten dat Vicarious Visions zich bezighoudt met de game, hoewel deze studio enkel de spin-offs op haar naam heeft staan. Wellicht dat Activision toch min of meer een weg teruggevonden heeft naar de roots van Crash, want toen ze Crash Bandicoot hadden buitgemaakt heeft Radical Entertainment niet veel goeds betekend voor de franchise.

Als laatste bekijken we even de sectie waarin de systemen staan waarop de game hoogstwaarschijnlijk uitgegeven gaat worden, want hier zie je duidelijk Xbox 360, Wii U en dan slechts het PlayStation logo. Er is dus nog geen zekerheid over de consoles waarop de game zal gaan uitkomen, maar wij neigen nu naar de optie dat het er meerdere zijn.

Helaas is de countdown website ondertussen offline gehaald, maar we verwachten snel nieuws over het bestaan van de game. Wij houden het voor je in de gaten!