Vanaf morgen is God of War: Ascension officieel te koop en zoals eerder bekend werd gemaakt, biedt deze game je exclusieve vroegtijdige toegang tot de demo van The Last of Us. De manier waarop je de toelating kon verkrijgen was wat ingewikkeld en de beschrijving maakt het dan ook niet minder makkelijk.

Wie de handleiding van de game openslaat ziet namelijk in de beschrijving een paar onmogelijke handelingen staan. Zo moet je in het hoofdmenu van God of War: Ascension de ‘F’-knop indrukken om de demo op te starten, om vervolgens de ‘S’-knop in te drukken om deze te bevestigen.

Zover wij weten bestaan deze knoppen natuurlijk niet, maar medewerkers bij Sony denken hier schijnbaar heel anders over. Ondanks de cryptische omschrijving zal het niet al te veel moeite kosten om alsnog de demo op je PS3 te downloaden. Hoe dan ook is het wel een aparte, maar toch grappige fout.

Wij zijn benieuwd of dezelfde fout ook bij de Europese versie van de game aanwezig is of dat dit alleen in Amerika het geval is. Mochten jullie hem tegenkomen, laat het dan zeker even weten!