Het is alweer een tijdje geleden dat we gehoord hebben van Bethesda en Arkane Studio’s prachtgame, Dishonored. Eind vorig jaar bracht Bethesda voor Dishonored de Dunwall City Trials DLC uit, welke zich focuste op het behalen van hoge scores in allerlei challenges. Daarna bleef het lange tijd stil.

We hebben ons ruime tijd kunnen vermaken met de downloadbare content, maar aangezien het verhaal van de game onmisbaar is voor een goede speelervaring, werd er wel aangegeven dat er ook verhaalgedreven DLC op de agenda stond. We konden toentertijd nog niet in details treden, maar via Twitter werd zojuist duidelijk dat het niet lang meer zal duren voordat duidelijk wordt wat we mogen verwachten.

Bethesda gaf namelijk een screenshot vrij en voegde daaraan toe dat de aanvullende informatie morgen verschaft zal worden. De screenshot is vanuit het oogpunt genomen van de kidnappers van Emily en moordenaars van Empress Jessamine, dus wij verwachten een focus op Daud en zijn crew – de boosdoeners uit de game.

Wanneer er meer bekend wordt gemaakt zullen we jullie hiervan weer op de hoogte stellen.