Racen in Sound Shapes met nieuwe DLC

De PlayStation Vita is al ruim een jaar op de markt en sindsdien zijn er al aardig wat grote titels voor de handheld verschenen, maar ook kleine en zeer goede games. Sound Shapes is hier één van naar onze mening, welke als cross-buy titel verkrijgbaar is sinds begin augustus vorig jaar. Hoewel de game al aardig wat content bevat mag dit best uitgebreid worden. Gelukkig lezen we via het Amerikaanse PlayStation Blog dat de allergrootste DLC tot nu er aan zit te komen.

Voor het Car Mini-Album & Creator Pack moeten de Amerikanen $1.99 neerleggen en wat deze DLC is zie je in de bovenstaande trailer. Het komt neer op racen en platformen tegelijkertijd wat met twee verschillende wagens kan. Het bevat verder nieuwe singleplayer levels, maar ook een Sound Pack en een nieuwe editor, zodat je loopings en speed boosts kan toevoegen in levels.

Dan is er nog de gratis content wat bestaat uit The Community Milkcrate wat een verzameling is van de beste levels gemaakt door de community. Echter zit alles overzichtelijk in elkaar verdeeld over zes albums, welke een thema hebben. Het zijn in totaal 35 levels en lijkt ons zeer handig als je de levels van andere Sound Shapes spelers nog niet gespeeld hebt.

Als laatste is er nog een gratis update, waar veel om gevraagd is. Dit is de offline play feature, waarmee je als je thuis bent wat levels kunt selecteren om ze vervolgens onderweg offline te kunnen spelen.

Of de content vandaag verschijnt tijdens de Europese update van de PlayStation Store is nog niet zeker. Hou daarvoor de site in de gaten waar we later een bericht over de update zullen plaatsen.

Boxshot Sound Shapes

Sound Shapes

Releasedatum:
08-08-2012
Genre:
Platformer
Uitgever:
Sony
Ontwikkelaar:
Sound Shapes krijgt gratis DLC en PS4 details
Gepubliceerd op 20 nov, 2013 om 11:29
Sound Shapes krijgt Dubstep en 80’s muziek DLC
Gepubliceerd op 15 mei, 2013 om 13:01
Binnenkort meer DLC voor Sound Shapes
Gepubliceerd op 4 mei, 2013 om 15:57
 1. crew Redacteur -    2175 XP
  aarjen116's avatar

  Ik moet deze game eigenlijk nog steeds kopen.

 2.    1522 XP
  Mithrandir's avatar

  Doen! Is een bijzonder leuke, en catchy game.

 3.    369 XP
  poolOOvision's avatar

  Ik kan die community milkcrate niet vinden helaas, was wel nieuwsgierig

 4.    243 XP
  ivo001's avatar

  Als ik een ps vita had zou ik dit spel er wel op halen, maar voor de ps3 lijkt het me toch net iets te saai, vooral omdat de controls waarschijnlijjk minder intuïtief zijn.

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @ivo001: op ps3 lagt het soms bij overgangen tussen leveldelen. Heb het enkel op Vita gespeeld met veel plezier die mooier was en makkelijker speelde. Geniaal spel