De identiteit van Moby Dick’s Joakim Mogren blijft een groot mysterie


Van de week plaatsten we het bericht dat we vandaag meer mochten verwachten rondom The Phantom Pain, de mysterieuze game van Moby Dick Studio. Destijds hadden we de verwachting dat de identiteit van de mysterieuze CEO, Joakim Mogren, bekend zou worden, maar helaas… dit zal niet gaan gebeuren. Geoff Keighley had afgelopen nacht een interview met deze Mogren en plaatste hier een foto van.

Inderdaad, hij heeft zich vermomd als een halve mummie. Iets wat overigens wel past bij The Phantom Pain, we zagen dat immers al in de trailer voorbij komen. Wel kunnen we zien dat het geen Japanner is, wat het geheel nog wat vreemder maakt. Met name omdat iedereen in de veronderstelling was dat de naam Joakim een anagram was van Kojima. Juist, maar dat is een Japanner en die kerel hierboven lijkt in de verste verte niet in op een Japanner voor zover we kunnen zien.

Misschien dat de uitzending van GameTrailers TV ons meer duidelijkheid brengt of tenminste hints, want aan de hand van de CEO worden we niet veel wijzer.

Boxshot Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Releasedatum:
01-09-2015
Genre:
Actie
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:
 1.    530 XP
  Wintermute's avatar

  Gewoon een acteur/stand-in om verwarring te zaaien, Kojima is een meester der verwarring.

 2. Anoniem -   
  62.163.203.xxx's avatar

  OP wiki staat kojima als producer bij dit project en het is…?

  Wel goede humor heeft die gast.