Uncharted reeks is na deel 2 nog lang niet voorbij

En nee dat betekent niet (voor zover wij  weten dan) dat er aan het eind van de game een cliffhanger zit.  De Uncharted titels zijn namelijk los van elkaar speelbaar zoals sommige al wel hadden opgemerkt. En deeltje twee heeft dus weinig tot niets te maken met het verhaal van deel één. Zo ook denken de makers erover toen dit gevraagd werdt tijdens een Q & A van de officiele PlayStation Blog.

No, Uncharted will keep coming as long as the fans want it.

Ergens is het ook best wel logisch, waarom zouden ze deze serie stopzetten als het net zoals vele film reeksen bijna ongelimiteerd door kan gaan? Denk maar eens aan de Indiana Jones reeks, waar geen echte rode draad door elke film heen loopt dat de reeks plots eindigt. Al met al is het een leuke uitspraak welke bijna garant staat voor weer een nieuw avontuur met Nathan Drake, Naughty Dog zou zich ook eens kunnen gaan focussen op een nieuwe Jak & Daxter of Crash Bandicoot. Of doen we daar nou een hele gevaarlijke uitspraak tegenover de Uncharted fans?…

7 reacties

 1. Anoniem -   
  217.111.75.13 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Laat maar komen Uncharted 3, 4, 5….. 😉

 2. Anoniem -   
  82.170.1.45 (Niet geregistreerd)'s avatar

  zolang het maar niet te standaard wordt.

  Drake’s fortune was vooral sterk omdat het vernieuwend was, qua sfeer en avontuur met de daarbij horende jungle setting.
  Ben benieuwd of de sfeer behouden blijft in deel 2 dat grotendeels in steden plaatsvind.

 3.    442 XP
  rwss's avatar

  Ik wil liever geen daxter en crash games meer, doe mij maar meer van
  de Uncharted reeks.

 4.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Ik wil Crash zoals hij vroeger was, een echte uitdagende platformer, zonder RPG elementen zoals in CB: Mind over Mutant.

 5.    108 XP
  Mitchel's avatar

  Crash Bandicoot is niet meer van Naughty Dog 🙁 ze hebben het verkocht en dat was dus ook meteen de grootste fout want nu is Crash Bandicoot niks meer.

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Mooi 😀 hopleijk gaan ze niet met uitmelken beginnen.

 7.    954 XP
  patrickg's avatar

  eerst uncharted 2, daarna jack 4 (die andere waren toch prequels?) en dan gewoon weer verder met uncharted 3,4,5 etc.