Battlefield 4 zal op 26 maart onthuld gaan worden

Het was eigenlijk al te verwachten, de onthulling van Battlefield 4 op 26 maart aanstaande. Eerdere uitnodigingen hintte immers al naar een onthulling van de game tijdens de Game Developers Conference, maar vandaag heeft EA definitief bevestigd dat de game dan onthuld zal gaan worden. Er zijn nieuwe teasers verschenen (bovenaan dit bericht) die aangegeven dat we 26 maart 7PM in de gaten moeten houden voor de officiële aankondiging.

Gezien de onthulling in San Francisco gedaan zal worden betekent dit dat de onthulling op 27 maart om 04.00 uur Nederlandse tijd zal plaatsvinden. Verwacht 27 maart dan ook meer informatie over Battlefield 4. Wij zijn erg benieuwd, jij ook?

Boxshot Battlefield 4

Battlefield 4

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  word gek shit shit!!!… kan niet wachten

 2. crew Redacteur -    731 XP
  taart0001's avatar

  Ik ben zeer benieuwd! Zelf speel ik nu nog Call of Duty Modern Warfare en Modern Warfare 3, maar ik speel erg met de gedachten om komend najaar de overstap te maken naar Battlefield…

 3.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  Was inderdaad wel te verwachten, haha. ^^

  Ik ben enorm benieuwd. 🙂

 4.    636 XP
  klapper's avatar

  @taart0001:
  Kan maar 1 ding zeggen doen 😉
  Heb t zelf ook gedaan en geen spijt van gehad 🙂

 5.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  nice! En ik kan uiteraad ook niet wachten jammer dat het dan hier 4 uur ’s nachts is had graag de livestream gezien als die er uberhaut is

 6.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  Dan maar eens een keer battlefield uitproberen 🙂

 7.    292 XP
  cemie38's avatar

  ik hoop dat het wat vernieuwends word want ik vind bf3 niet heel goed omdat het zo unbalanced is en te lange wachttijd

 8.    3140 XP
  moes's avatar

  @PattyS3:

  long time no see, patje. hahah wanneer bf4 nieuws kwam, gelijk een comment van pattys3. bij andere nieuws zie ik je nooit. maar hier opeens BAMN. echte typisch battlefield fanboy 😛

  @topic

  ik heb hier zin in.

 9.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Oooo 32 vs 32 en grote maps. Ik heb er zin in !

 10.    20 XP
  Piet-Piraat's avatar

  Ik was al ff klaar met call of duty. Black ops 1 was mijn laatste deel en die heb ik niet lang gespeeld, overstap gemaakt naar Battlefield en noooit spijt van gehad. Veel realistischer veel beter en als je een team heb wat ook voor de objectives gaat en dat is best vaak is het een veel betere ervaring. Ik speel hem nog steeds vanaf dag 1 dat hij uitkwam en zit op 100 plus uur en dat is veel voor mij hehe.

 11.    1049 XP
  nis156's avatar

  Nice 😀
  Ik kan echt niet wachten.

 12.    330 XP
  chocazz's avatar

  @taart0001: Ik zou eerst bf3 van een vriend lenen en even kijken of het je ligt. Want het is totaal anders. Ik hou er meer van maar ik ken mensen die het helemaal kut vinden, je moet ook meer geduld hebben met bf.

 13. Anoniem -   
  Arjan95's avatar

  Als EA maar niet de servers van bf3 gaat sluiten want dat zou jammer zijn.

 14. crew Redacteur -    731 XP
  taart0001's avatar

  @klapper en chocazz: ik heb Battlefield 3 al geprobeerd, maar omdat ik ook al een tijd intensief bezig was met MW3 heb ik Battlefield 3 weer weggedaan. Ik vond de maps in Battlefield persoonlijk ook te groot en te chaotisch. Dit komt wellicht doordat ik gewend ben om Call of Duty te spelen. Overigens vermaak ik mij momenteel enkel nog met MW3 en met Cod4, niet meer met de andere delen.
  Toch ben ik wel benieuwd naar hoe Battlefield 4 gaat worden, het kan echter wel zo zijn dat ik komend jaar en Battlefield en de nieuwe cod zal aanschaffen… Ik wacht rustig af wat er allemaal bekend wordt de komende maanden.