Batman: Prey in the Darkness Map Pack aangekondigd

Een sleeper hit noemt men zoiets als het geen wat Batman : Arkham Asylum de afgelopen tijd geflikt heeft. Een game waar de verwachtingen (behalve van de die hard fans dan) niet extreem hoog lagen (in ieder geval niet zo hoog als bijvoorbeeld Uncharted 2 en Modern Warfare 2). De game kreeg sublieme recensies en scores, en mag zich echt wel meten met de toppers die dit najaar uitkomen. Dit succes blijft ook de makers van de titel niet onopgemerkt, en omdat hun portemonnee inmiddels welgevuld is geven ze ditmaal opnieuw een gratis stukje Downloadable Content weg. Namelijk een gratis Map Pack.

Het Prey in the Darkness Map Pack zal twee levels bevatten namelijk ‘Heart of Darkness’ en ‘Hothouse Prey’. Bij het eerste level zal van de twee is het de bedoeling om zoveel mogelijk vijanden te verslaan bij het ‘Arkham Pumping Station’. De groepen aan gevangenen van Arkham Asylum zullen steeds groter en sterker worden, iets wat de Batman fans zeker kunnen waarderen aldus de ontwikkelaar.  In het tweede level zullen de spelers moeten vertrouwen op hun ‘predator instincts’ om zo stil en stealthy als mogelijk vijanden om te leggen bij het ‘Abandoned Glasshouse’.

Het pakket zal vanaf morgen gratis te downloaden zijn vanuit de PlayStation Store.

7 reacties

 1.    335 XP
  ss2pascal's avatar

  Echt geweldig dat de makers ook dit stukje DLC weer gratis aanbieden.
  Hier zouden meer makers van moeten leren. Game verkoopt goed, waardoor ze lang en breed hun omzet terug hebben verdiend, en de DLC gratis aanbieden.
  Ze hebben toch allang en breed winst gemaakt uit hun games.

 2.    100 XP
  slpschttr's avatar

  @ss2pascal:

  ik heb nu niks meer te schrijven, thnx

 3.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  @ss2pascal: Helemaal mee eens!

 4.    482 XP
  Flow's avatar

  Fantastisch Rocksteady ga zo door!

  Maar een game als Arkham Asylum leent zich natuurlijk niet alleen voor nieuwe challenge maps als DLC. Ik hoop dat er nog een keer een echte dikke DLC pack komt voor Batman met bijvoorbeeld nieuwe missies.

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik vind het echt fking vet, allemaal gewoon gratis.

 6.    116 XP
  BhNavyseal's avatar

  De maker mogen trots zijn op zichzelf, echt een leuke game. En nu weer DLC, echt goed. Ze gaan Burnout achterna, die had ook veel DLC.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Kijk dit is nou eens het betere werk!