Video-On-Demand beta vanaf nu beschikbaar

Het heeft even geduurd, maar de publieke beta van PS3-Sense Video-On-Demand is nu beschikbaar. Dit initiatief van ons werd al eerder aangekondigd in de forums en dus vonden we het nu weleens tijd om de beta voor iedereen beschikbaar te maken. Het idee achter deze website is simpel, wat we proberen is een makkelijke manier aan te bieden om Internet-TV te kunnen kijken op je PlayStation 3. Dagelijks komen er veel leuke video-items op het wereldwijde web alleen is er, tot nu, nog geen één website geweest die het kijken vergemakkelijkt op de PlayStation 3.

Aangezien deze service nog steeds in beta is en letterlijk alle kritiek welkom is, wil ik je vragen dat mocht je tips o.i.d. hebben, meldt dat dan even hieronder of in het forum.

Om je even op weg te helpen met hoe alles werkt hebben we een kleine tutorial voor je gemaakt, deze vind je hieronder en is ervoor bedoeld om je even op weg te helpen. Mocht je nog vragen hebben? Aarzel dan niet even een comment achter te laten en dan hoop ik je vraag zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden.

De link van de Video-On-Demand pagina is http://video.ps3-sense.nl wanneer je PS3-Sense bezoekt op je PlayStation 3 zul je bovenin, met grote letters, ook de text Video-On-Demand zien.

1. Een show kiezen

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4a9942072a0c6.jpg
Als eerste kun je een show kiezen via het menu rechts. Kies een show die je graag wilt zien, sleep je cursor erheen en druk op http://www.ps3-sense.nl/forum/images/smilies/xbutton.gif.

2. Aflevering kiezen

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4a9942cce3aea.jpg
Vervolgens zie je de afleveringen in het content gedeelte links, zoek een leuke aflevering uit en zet je cursor op de titel of ‘lees verder’ en druk op http://www.ps3-sense.nl/forum/images/smilies/xbutton.gif.

3. De show downloaden

http://www.ps3-sense.nl/forum/firestorm/buttons/download.gif
Op het moment van schrijven is streamen nog niet helemaal vlekkeloos, met name TV-shows die in HD zijn hebben moeite met bufferen in de PS3-Browser. Op de PC werkt het daarentegen perfect, maar op de PlayStation 3 trekt de browser het simpelweg gewoon niet. Daarom zul je de show moeten downloaden en opslagen in je harde schijf. Dit doe je als volgt.

http://i27.tinypic.com/34xrl09.jpg

Zet je cursor op de knop download (zie hierboven). En druk vervolgens op http://www.ps3-sense.nl/forum/images/smilies/trianglebutton.gif. Selecteer nu de optie ‘Bestand’ en vervolgens ‘Doel opslaan’.

http://i30.tinypic.com/2d9zm0o.jpg

Nu kies je de harde schijf of USB-stick in de PS3 en kun je de video downloaden. Je tevens downloaden in de achtergrond zodat je meerdere video’s tegelijk aan kunt zetten om te downloaden.

http://i26.tinypic.com/309qy46.jpg

16 reacties

 1.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  ga het morgen uitproberen 😛

 2.    3761 XP
  vinnie1234's avatar

  Hehe 😀

  Morgen zeker ff proberen 😀

 3.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Ja, de (closed) beta was al nice maar dit zal veel vetter zijn, morgen even proberen! 😀

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik ga dit cker ff uitproberen 😀

 5.    337 XP
  dicapo's avatar

  Ik ben nog bezig die helse update voor mag binnen te halen.

  maar daarna deze zeker proberen!!

 6.    52 XP
  TopDutch's avatar

  wow vette actie

 7.    191 XP
  pronk's avatar

  lol @ gadget pr0n

 8.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Relaxed! Ik bestel vandaag me nieuwe HDD ^^

 9.    209 XP
  chrisnl's avatar

  LOL

 10.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  vanavond eens eventjes proberen.

 11.    144 XP
  cllin4's avatar

  Kijk eindelijk is iets handigs!! :D:D Great job!

 12.    116 XP
  BhNavyseal's avatar

  Leuk idee.

 13.    25 XP
  Warrior X's avatar

  mooi man flodder kijken haha cult

 14.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Zo eens ff bekijken…

 15.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Downloaden? Op de ps3? wanneer komt men nu eens met een fatsoenlijke browser op de ps3. Ga een samenwerkingsverband aan met firefox. Maar jullie service is wel tof. Ik volg al een tijd HD-nation nadat jullie er ooit over hadden gepost, alleen dan wel op de laptop. Sense! ga zo door

 16.    21 XP
  Viali's avatar

  Hij slaat alleen maar een temp.file op van een paar kb :S, kan iemand mij helpen?? Ik probeerde New-Kids-On-The-Block te downloaden…