God of War Collection bevat Gow III Demo voucher

Voor de aankondiging van de God of War Collection was er sprake van een gerucht welke zei dat de eerste twee God of War delen in combinatie met een God of War III demo op blu-ray zouden verschijnen. Toen dit enkele weken later ook daadwerkelijk bekend werdt gemaakt, ontbrak de God of War III demo in het verhaaltje van Sony. De echte God of War fans waren natuurlijk teleurgesteld, maar dat is gelukkig ook niet meer nodig. Sony kondigt vandaag namelijk op haar officiele blog aan dat de blu-ray samen met een voucher komt welke in te voeren is op de PlayStation Store en er voor zorgt dat je de E3 2009 demo van God of War III kunt downloaden. Eind goed, al goed.

Coming this fall, we are happy to announce to fans that God of War Collection will include the long-awaited God of War III E3 2009 Demo. Each copy of God of War Collection will include a voucher code that can be redeemed through PlayStation Network on the day of purchase. This is your chance to experience God of War III before it hits store shelves March 2010.

6 reacties

 1. Anoniem -   
  193.172.85.51 (Niet geregistreerd)'s avatar

  leuk

  ff proberen, nog nooit een god of war gespeeld

 2.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  Ik heb mijn Playstation3 onder meer voor dit spel gekocht! Ik zou wel dom zijn om het dan niet te kopen, lol. IK KAN NIET WACHTEN!

 3.    354 XP
  Solit_J's avatar

  @AngelEmiel: speciaal voor jouw mag het spel niet verkocht worden wegen teveel gore 😛 ben je dan hard genaait xd

  nee kan ook nie wachten deel 1 en 2 geleent van vrienden en deel drie wil ik ook wel spelen

 4.    116 XP
  BhNavyseal's avatar

  Leuk idee is dit.

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Oe dat maakt het opeens veel interessanter.

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ik ga er vanuit dat wij de demo enkele weken later krijgen?