Cryptische teaser The Phantom Pain verschenen

Vorige week hadden we een bericht met daarin het interview dat Geoff Keighley van GameTrailers TV had met de mysterieuze CEO van Moby Dick Studios, Joakim Mogren. De officiële onthulling van The Phantom Pain zal tijdens de Game Developers Conference eind deze maand plaatsvinden en tevens zullen dan al onze vragen beantwoord worden. In de tussentijd gaat Joakim Mogren rustig verder met teasen en hierboven een cryptische video.

In de video hoor je een morsecode en deze is inmiddels vertaald en staat voor: “Generating image hold scenario loading hold activate phantom pain dot meme hold error error error error”. Niet echt duidelijk dus, maar wellicht dat er in aanloop naar de GDC meer van dit soort teasers worden vrijgegeven. We blijven het voor je in de gaten houden.

Boxshot Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Releasedatum:
01-09-2015
Genre:
Actie
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:
 1.    95 XP
  SerenCrux's avatar

  Waarom kan ik hier geen links plaatsen?

  Edit: p r n t s c r (punt) c o m (slash) w u 3 p 1

  Ik wilde even zeggen dat ik zojuist een screen van de easter egg in de vid heb gemaakt.

 2.    5494 XP
  7th-son's avatar

  ik wam dit tegen, wat ook wel weer als iets klinkt wat vrij logisch is, in de wereld van kojima:
  Omega is the name of the camp from the Ground Zeroes trailer. The video’s name is also TF-XXI TEWT 0001: Phantom_Pain.mme TF-XXI is The United States Army’s Task Force XXI program (TF-XXI for short), aka the Next-Generation Integrated Infantry Fighting System. They were said to be trialing VR back in the 80s, and where mentioned in some of the MGS titles. A TEWT is a Tactical Exercise Without Troops (again possibly VR).

  Ik vind dit veel te veel geheimzinnigheid voor een game die niet van kojima zou zijn.
  het gebruikt sowieso al de fox engine, dus dat is al duidelijk, nu de rest nog

 3.    2393 XP
  PBJ85's avatar

  Zijn dit niet de beelden van het kloon proces van big boss? Kortom zien we hier geen werkzaamheden om solid, liquid en solideus snake te maken?

 4.   
  kadava's avatar

  wie kan er morse code 😀

 5.    95 XP
  SerenCrux's avatar

  @PBJ85:

  Hideo Kojima gebruikt altijd beelden van reallife footage die nergens iets te maken mee hebben, als ze maar mysterieus zijn. Ik heb de echte beelden hiervan gezien het is maar een fusie van een kernreactor ofzo.

  @kadava het staat er letterlijk in de descriptie..