Sniper: Ghost Warrior 2 ligt sinds kort in de winkels en in samenwerking met City Interactive games mogen we vijf keer een tof goodiepakket weggeven van de game. Dit goodiepakket bevat een aantal leuke goodies en om mee te doen dien je enkel de onderstaande vraag eventjes te beantwoorden.

Vraag: Op welke engine draait Sniper: Ghost Warrior 2?

Wat zit er in het goodiepakket?

  • Sniper: Ghost Warrior 2 flesopener (in de vorm van een kogel)
  • Sniper: Ghost Warrior 2 pet
  • Sniper: Ghost Warrior 2 t-shirt

Om mee te doen aan de prijsvraag zul je de onderstaande stappen moeten volgen. Volg jij deze stappen correct, dan maak je automatisch kans op één van de vijf goodiepakketten, mits je het goede antwoord instuurt natuurlijk.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Sniper: Ghost Warrior 2'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en City Interactive Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 27 maart 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door City Interactive Games.