De gratis Uncharted 3: Drake’s Deception multiplayer is een mooi succes


Recent werd de multiplayer van Uncharted 3: Drake’s Deception gratis beschikbaar gesteld in de PlayStation Store en hierdoor kan iedereen ermee aan de slag. Toch kent de multiplayer wel wat beperkingen, want als je op een gegeven moment het maximale level bereikt hebt krijg je de keuze om voor extra mogelijkheden te betalen. Een concept waar Sony eerder al mee experimenteerde bij Killzone 3 en nu dus ook Uncharted 3.

Het gratis beschikbaar stellen kan een aardig succes genoemd worden, want in een PlayStation Blog post laat Naughty Dog weten dat de multiplayer client inmiddels meer dan 350.000 keer gedownload is en dat in amper een maand tijd. Wel gaat het om een totaal aantal downloads van Europa en Amerika bij elkaar, maar dat neemt niet weg dat er wel degelijk enige interesse is naar een free-to-play model met microtransacties voor meer features.

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    311 XP
  The_darknessking's avatar

  Had eigenlijk ook niet anders verwacht. Uncharted is een mooi spel zowel online als offline

 2.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  @The_darknessking: klopt helemaal wat je zegt ;D

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @The_darknessking:

  Ik vind van niet, offline een goede game. Online zeer matig. Deel 2 was ok online, deel 3 eigenlijk alleen maar slechter geworden..

 4.    311 XP
  The_darknessking's avatar

  @Naam…: Toegegeven, Uncharted 3 had niet de allerbeste multiplayer ooit gemaakt. Maar ik heb me er wel goed en lang mee weten te vermaken. En ik denk vele met mij, als we naar de getallen in het bericht kijken. 🙂

 5.    292 XP
  cemie38's avatar

  ik kan niet wachten op the last of us en uncharted 4 op ps4 maar kwil wel dat de multiplayer van beide games beter worden

 6. Anoniem -   
  84.107.200..xxx's avatar

  hoe kan ik hem afspelen als ik hem gedownload heb want hij geeft nogsteeds aan dat ik een online pass nodig heb