Recent gaven we al driemaal een PSN Card ter waarde van €20 weg in samenwerking met PSNCode.nl en omdat de actie ons zo goed beviel hebben we besloten dit te herhalen. We mogen dus nogmaals drie keer een PSN Card ter waarde van €20 weggeven en dat allemaal dankzij de fijne samenwerking die wij met PSNCode.nl hebben!

De opzet is hetzelfde als de vorige keer, dus je dient enkel even antwoord op de onderstaande vraag te geven. Nou, veel makkelijker dan dat kan niet toch?

Vraag: Wat ga jij met een PSN Card tegoed van €20 aanschaffen?

Uit alle inzendingen kiezen we willekeurig drie winnaars die we na het aflopen van de prijsvraag een code zullen toesturen. Om mee te doen aan de prijsvraag dien je wel een geregistreerd lid te zijn hier op PSX-Sense. Anonieme deelnemers maken dus geen kans, simpelweg vanwege het feit dat we ze niet kunnen bereiken. Een account aanmaken is erg gemakkelijk en dat kun je doen. Deelnemen kan tot woensdag 27 maart.

PSNCode.nl is een handige online winkel waar je via digitale betaalmiddelen als iDeal, PayPal en meer PSN Cards kunt aanschaffen. Door online te betalen krijg je een PSN Voucher code toe gemaild dat je recht geeft op een bepaald prepaid bedrag dat je kunt spenderen in de PlayStation Store. Gebruik maken van de service van PSNCode.nl? Dat kan hier.